Skidt resultat efter fin indsats

Søndag skulle ligaherrerne fra ÅFS forsøge at bevare en sidste spinkel chance for at komme væk fra dumbo-pladsen ved at besejre rækkens nr. 5 fra Aab. På trods af en god indsats lykkedes det ikke og et skarpt Aab-hold vandt 7-1.
I 1.periode dominerede hjemmeholdet, men kunne ikke omsætte flere store tilbud til scoring. I stedet kunne Aab gøre det til 1-0 på efter et mindre drop af dagens keeper Anders Bruun. I øvrigt var det hr. Bruuns eneste fejl og han var således en glimrende substitut for Skjerning som lå syg.
I 2.periode sad ÅFS igen på spillet men kunne ikke omsætte overtag i spil og chancer til scoring. Kun dagens bedste ÅFS’er Johan Dubbelman kunne med et trækskud fra midten overliste en velspillende Aab-keeper. I den anden ende var Aab lynende farlige på kontra og førte bl.a. derfor 4-1 inden sidste periode.
ÅFS faldt lidt fra hinanden i 3. periode. Returløbene hang og Aab kunne gang på gang spille sig igennem til kæmpe tilbud. Med forkærlighed for målhjørnerne udbyggede Ålborgenserne stille og roligt deres føring.

Aab-sejren var fortjent, men cifrene noget misvisende efter en kamp hvor ÅFS som minimum burde have scoret 4-5 mål. Manglende skarphed foran mål kostede nok engang ÅFS muligheden for at spille med om pointene mod kampens slutning.

Skriv et svar