Skive nedlagt af få 3. herrer

Skive-ÅFS 3 – 25.09.11

Hvad kan man forlange af et hold på otte mand uden en fast målmand?

Efter weekendens øvrige herrehold havde gået sejrrigt fra banen i deres lørdagskamp, havde ÅFS’s yngste herrehold noget at bevise. Men den første kamp lignende langt fra en sikker sejr.

Otte mand stærk drog de tidligt af sted mod Skive i en kamp der skal vise sig at gå over i historien.

Kl. 9 stod de unge herree klar til at tage af sted, på nær én. Rasmus, også benævnt all-star, mente nemlig at han skulle samles op på sin hjemmeadresse for at bibringe holdet sit talent. Med udsigten til at få en ekstra udskifter blev det hurtigt besluttet at all-star skulle hentes.

I Skive blev spillertrøjerne hurtigt fordelt mellem spillerne, der dog havde glemt at målmandsposten var ubesat. Lodtrækningen var uundgåelig og jublen lød højt fra de spillere der trak frinummer. Indtil Daniel, klubbens tidligere ishockeymålmand med flere års erfaring i kassen, bandede for sig selv, inden han tog hjelmen på hovedet.

Hvad kæmper vi for? DANIEL!

Kampen startede med Niklas og Peter som backs og Sebber, Morten F. og Thorbjørn i forreste geled i en klassisk 2-2-1 opstilling.

Det stod hurtigt klart at Skive mandskabet ikke var uovervindelige. Alligevel måtte de unge ÅFSere se til mens Skive bragte sig foran blot 5 minutter inde i kampen. Men i stedet for at falde sammen viste ÅFS nu at de godt kunne spille bold, og Sebber, kampens helt store måltyv, startede sit inferno mod Skives mål. Efter 8 minutter havde han scoret sit første af i alt seks mål i kampen. Holdets top, Thorbjørn, viste også sin målfarlighed inden Sebber lukkede perioden af med det sidste mål. 1-3 første periode.

Holdet havde besluttet at der skulle spilles koncentreret for at udbygge føringen mod Skive. Det formåede holdets kaptajn, Niklas, så at forpurre inden der var gået 30 sekunder af perioden. Først ved at træde ind i målmandsfeltet for derefter at spille bolden væk. En tanketorsk der ikke desto mindre kostede 2 mål. Skives mandskab fik kampgejsten igen efter at have udlignet til 3-3. Men ÅFS herrerne kæmpede sig heroisk tilbage i kampen, fattede atter kontrol over spillet og overtog føringen i de tre sidste minutter af perioden. Niklas var banemanden og formåede at score i en situation hvor ÅFS var i undertal og rettede dermed op på sin fejl tidligere. Sharp shooter Sebber sørgede for at runde perioden af med to hurtige mål og sikrede holdet en komfortabel føring. 3-6 anden periode.

Sidste periode startede hårdt. Det var tydeligt at Skive ville forsøge at presse på, og kort inde i kampen resulterer det i en dobbelt udvisning på fem minutter til Skives nummer 7 og all-star Rasmus. På trods af en del farlige forsøg lykkedes det aldrig Skive at score igen, og ÅFS kunne med forholdsvis god kontrol sikre sig en sikker sejr, stadfæstet af Sebbers to kasser i slutningen af kampen. Slut resultat 3-8.

Et enstemmigt hold valgte Daniel til kampens spiller, for sin fantastiske indsats i målet. Han har æren af at måtte bære det sprudlende Honolulu-blomster halskæde – hele næste uge.

Skriv et svar