Skønne spildte kræfter

 
Efter en god ÅFS-start med flere gode muligheder satte AaB sig på kampen og var i de to første perioder spilstyrende. Alligevel fik ÅFS mange store kontrachancer mens AaB i den anden ende blev holdt fra de helt oplagte muligheder men havde istedet mange backskud udefra. Det var derfor meget sigende at AaB alligevel førte – i øvrigt fortjent – 2-0 efter 2.periode på to kontramål scoret efter ÅFS-boldtab i midtzonen.
 
Fra 3.periodes start kæmpede ÅFS sig tilbage i kampen og med et højere pres satte udeholdet sig på spillet. Det gav udbytte først v. Maria Rasmussen og siden Thea Henriksen og så var der balance i regnskabet 2-2. AaB virkede paniske og det lå i luften at kampen var ved at tippe til ÅFS' fordel. Men som så mange gange før: Michelle Jensen tog sagen i egen hånd og gjorde det til 3-2 inden et klumpspil ramte 3Xfod og trillede i mål til AaB-føring 4-2 med 3 minutter igen. ÅFS var ikke slået endnu og Anne Vestergaard-Poulsen kunne efter en smart dribling og et flot langskud gøre det til 4-3. Kort efter var hun igen på spil i en identisk situation men AaB havde lugtet lunten og trak i nødbremsen med en grum tackling så VP måtte gå ud med en skade resten af kampen. Kort efter var det ÅFS til at trække i nødbremsen da Maria Helander i det sidste minut måtte til afkøling – korrekt udvisning fra dagens i øvrigt fremragende dommerpar. Trods en mand i undertal var ÅFS et par gange særdeles tæt på det sidste minut men udligningen udeblev og AaB vandt 4-3.
 
På positivsiden spillede ÅFS en kamp uden de sædvanelige lange udfald. Især Maria Rasmussen og Dagmar Petersen fik deres wingsamarbejde til at fungere men også Stine Lausten spillede en god kamp med mange god driblinger og et væld af kvalificerede afslutninger som desværre ikke førte til scoringer. Dagens bedste ÅFS'er var dog Marianne Rytter som var en sikker sidste skanse på de mange skud udefra.

Skriv et svar