Skudkursus ramte plet

I sidste weekend havde ÅFS Floorball arrangeret skudkursus for klubbens 1. hold, trænere og interesserede fra andre danske klubber.

Undervisningen i forskellige skudteknikker blev ledet af Patrick Lonell, der står bag hjemmesiden Skottskolan.se. Han havde til lejligheden taget sin gode ven, Andreas Lennartson med, så deltagerne fik kompetent vejledning kurset igennem.

”Weekenden har været utrolig udviklende for de enkelte spillere, men også for os som klub. Vi har tilegnet os et helt andet syn på det at afslutte og samtidig har vi sikret os en viden, som bliver guld hver ift. at udvikle nye spillere på ungdoms- og seniorniveau i fremtiden”, udtaler en tilfreds Lars Erik Bartels, der har stået for kontakten til Patrick Lonell. ”Det eneste minus ved arrangementet var at flere klubber ikke tog i mod en enestående mulighed for skabe et solidt grundlag for den fremtidige udvikling af floorball rundt omkring i Danmark”.

Det er ikke utænkeligt, at ÅFS gentager succesen, og i så fald kan klubben kun give kurset de bedste anbefalinger og atter engang opfordre de danske klubber til at deltage.

Skriv et svar