Slutspillet skydes i gang lørdag

I den kommende weekend skydes de første slutspilskampe i gang over hele landet. Og ÅFS 1. damer er atter en gang med i det udsøgte selskab.

Modstanderen i kvartfinaleserien, hvor der spilles bedst af to kampe, hedder Hafnia FC. De var også modstanderen for to år siden, der gjorde det onde ved de stakkels ÅFS’ere. Efter 4-4 på hjemmebane, og en sikker føring på 3-0 på udebane lå semifinale lige om hjørnet. Men Hafnia kom stærkt tilbage og sikrede sig en 5-3 sejr, og snuppede dermed de ombejlede medaljer for næsen af århusianerne.

Der er derfor lagt op til revanche – specielt for de ÅFS’ere, der var med for to år siden. For resten af truppen er Hafnia bare den sidste forhindring på vejen til det, alle på holdet er opsatte på at få: MEDALJER!

Den første kvartfinale spilles på ”hjemmebane” i Århus. Da den sædvanlige hjemmebane for ÅFS’erne desværre er fyldt til renden med dartspillere netop i den kommende weekend, er kampen henlagt til Globus 1.

Det bliver uden tvivl et par tætte kampe, og derfor har damerne brug for al den opbakning klubben, familie og venner kan mønstre, så de på lørdag kan tage det første stik hjem.

Kom og støt op om 1. damerne på lørdag d. 17/3 kl. 12.00.

Adressen er:
Globus 1
Gudrunsvej 3A
8220 Brabrand

Skriv et svar