Smæk nok engang!

Lørdag var Liga-herrerne på besøg hos Frederikshavn Bulldogs. Sidst de to hold mødtes blev ÅFS passet ud af banen og århusianerne var derfor opsatte på at gøre en bedre figur.

Lad det være sagt med det samme: Det lykkedes ikke!! De første 15 minutter begyndte dog fint. Bulldogs blev holdt på et minimum af mega-chancer og i den anden ende lykkedes det ÅFS at komme til flere pæne forsøg. Men som perioden skred frem sneg flere og flere personlige fejl sig ind på det århusianske hold og Bulldogs førte 5-0 efter 1.periode.

I 2.periode øgede Bulldogs tempoet nok engang og ÅFS hang for alvor efter. Et par udvisninger trak endnu mere energi af kontoen og Bulldogs scorede efter behag. Eneste lyspunkt i denne periode var Laust Jørgensens (ass. Gram) 8-1 reducering.

I 3.periode blev klasseforskellen nok engang udstillet, det endda selvom Bulldogs gav spilletid til flere af deres unge kræfter. Som en ÅFS'er udtrykte det efter kampen: “Jeg ville gerne ha' løbet lidt mere men vidste ikke hvor jeg skulle løbe hen!!” Kampen endte således 19-1 til Bulldogs. Da dagens bedste ÅFS'er Jelle van der Mooselaar havde en fin dag i målet var dette ikke et mål for lidt.

Det er svært at holde gejsten når man spiller forsvar 90 pct. af tiden men lidt mere koncentration og offervilje fra samtlige ÅFS'ere er påkrævet hvis man skal undgå nok en “snitter” når DM-favoritterne fra Brønderslev gæstes lørdag!

Skriv et svar