Smal trup fik smal sejr i Frederikshavn

Blackhawks havde til denne kamp fundet et par stykker af deres tidligere spillere frem fra gemmerne og de erfarne spillere gjorde det svært for ÅFK at finde vej til netmaskerne. Men 8 minutter inde i kampen fik Jasmin Damm hul på bylden og sender bolden i mål. Der går dog ikke længe før Blackhawks får spillet sig til en udligning og ÅFK må gå til pause med stillingen 1-1.

I 2. periode blev fighten intensiveret og Blackhawks reddede sig hele 2 udvisninger, men ÅFK's hidtidige farlige overtal formåede ikke at udnytte chancen. Tværtimod fik hjemmeholdet bragt sig foran og perioden endte således 2-1. Det var nu et presset ÅFK mandskab, der måtte op i gear, hvis pointene skulle med til Århus.

I sidste periode fandt ÅFK de gode takter frem og Jasmin Damm bragte sig atter på måltavlen blot 4 minutter inde i perioden (2-2). Cecilia Di Nardo fulgte trop med 2 mål til 4-2. Begge hold begyndte nu for alvor at vise tænder, men hjemmeholdet trak det længste strå i en duel mellem Jasmin Damm og en modspiller og ÅFK blev vist på bænken i en tvivlsom 5 minutters udvisning.

ÅFK holdt dog stand i de følgende 5 minutter i et imponerende undertal, hvor vi gjorde det umådeligt svært for Blackhawks, at få spillet til at glide.Blackhawks tog dog revanche og reducerede til 4-3, men Cecilia Di Nardo tog sagen i egen hånd og scorede uassisteret i sidste minut.

Slutresultat 5-3 og 1. damer kunne tage point med hjem til Århus.

WOM: Maria Vesterris

Point og straf:
Jasmin Damm 2+0 (5 min)
Cecilia Di Nardo: 3+0
Anne Sofie Thaarup 0+1

Skriv et svar