Søndagens kamp i NRGi Arena bragte ÅFK i spidsen

På trods af massiv opbakning fra tilskuerne, kom vi dårligt fra start. Oplægget inden kampen var at spille særdeles defensivt, og planen var ikke lade TÅF komme i nærheden af målet. Desværre startede det, trods denne ganske enkle plan, ret skidt for os. TÅF får listet bolden i mål efter bare godt to minutter. Vores spil fungerer herefter ganske godt, med fortsat fokus på returen fremfor at lægge højt pres. Det mærkes at TÅF bliver frustrede over dette. Desværre må vi endnu engang i denne periode se os overlistet ved målfeltet, og de får fedet bolden i mål endnu engang. 1. periode slutter således 2-0 til TÅF.

Jacob Lykke Nielsen var så flink at lave live-opdateringer på FB fra kampen. Hans beskrivelse af 2. periode er god koncis:
2. Periode slutter 0-1 efter mål af Sonja Falck. Marianne Rytter laver sjov og ballade ved at kaste bolden i nakken på modstanderen, Pia Tolstrup deler blå mærker ud og Carsten Nystrup bander af dommerne.

Tak for det Jacob. For god ordens skyld kan lige nævnes at Liena Krastina assisterede Sonjas mål. Vi går til sidste pause bagud med 2-1.

I 3. periode går vi på to kæder. TÅF har et par chancer, men formår ikke at få scoret. Et lille kvarter inde i periode får Tina Quist, som venligst var udlånt fra 1. damer – som den eneste(!), mulighed for at løbe uhindret et godt stykke frem på banen, og får sat bolden perfekt i mål. De sidste 5 minutter af kampen er voldsomt spændende. Begge hold kæmper ihærdigt for at få sejren med hjem. Der er mange chancer i begge ender. Rytter yder en glimrende indsats i vores mål, og Sonja laver et stolpeskud. Små 3 minutter inden kampens slutning, får Marie Zwergius dog sat bolden i mål, assisteret af Diana Olesen. Der bliver kæmpet hårdt de sidste par minutter, men vi holder fast i føringen og kan som sagt nyde jul og nytår i førertrøjen…

3. periode bød også på lidt ekstra underholdning. Som Jacob skrev: Jakob Børsting Sørensen har tilsyneladende påvirket den ene af dommerne, der vælter elegant ud over banderne.

Det lykkes denne stakkels dommer at få væltet banden, og der fulgte en del forvirring, da fløjten ikke sådan var at få fat i midt i alt virvarret. Han fik dog endelig stoppet kampen så banderne lige kunne rejst igen.

Sonja blev kampens spiller. Vældig god kamp-debut fra vores nye finske medspiller. Godt gjort Sonja.

Skriv et svar