Sønderborg banket af 2. holdet.

Sønderborg FC – ÅFS Floorball (2. division), 3-14 (1-7,1-1,1-6).
Målscorere for ÅFS: Dion Bach (4), Allan Melamed (2), Karsten Kristensen (4), Nicolai Hedelund (2), Martin Steffensen & Nikolaj Borg.

I lørdagens kamp mod Sønderborg startede 2. holdet som lyn og torden, efter kun 5 minutter førte ÅFS 3-0. Den hurtige føring kom i hus på 2 mål af Dion Bach og et enkelt af den tidligere Sønderborgspiller Allan Melamed, som i øvrigt markerede sig flot mod sine tidligere holdkammerater ved at lave 5 point i kampen. Sønderborg stillede med et noget blandet hold, sammensat af juniorspillere, en enkelt damespiller og så et par herreseniorer. De ydede dog god modstand, men specielt i 1. periode var ÅFS overlegne. Efter en 10 minutters scoringspause sluttede 2. holdet 1. periode af med at sætte yderligere 4 mål ind til en komfortabel 7-0 føring. Eneste minus var en Sønderborgreducering 15 sekunder før tid.
I pausen mellem 1. og 2. periode kunne 2. holdets træner ikke andet end rose holdet og fortsætte med samme taktik.
Budskabet nåede dog ikke helt igennem, eller måske havde Sønderborg lige skiftet gear. For 2. periode blev lidt af en stillingskrig. Sønderborg scorede til periodeføring 1-0 efter 4½ minut, og det var først 1 minut før pausefløjtet, at Karsten Kristensen kunne udligne for ÅFS i den ellers begivenhedsløse periode.
1-1 i 2. periode var bestemt ikke hvad ÅFS havde forventet, og 3. periode skulle vise at de 7 mål i 1. periode ikke blot var held. Der gik dog 4 minutter før ÅFS fik hul på bylden, og scorede til 9-2. Så fulgte endnu en god 5 minutters periode, hvor ÅFS fik bragt sig foran 12-2. Tidligere målmand Nicolai Hedelund fik i sin kun 2. kamp som markspiller endnu en tur på udvisningsbænken, og ligger nu med 4 udvisningsminutter helt i top på det meget fair spillende 2. holds bisseliste. Sønderborg kunne dog ikke udnytte overtallet. Men de scorede alligevel kort efter til 3-12, og blev dermed det første hold, der scorede mere end 2 mål imod 2. holdet i denne sæson. Snart efter blev ÅFS ramt af endnu en udvisning, denne gang til Kim Jessen. Nicolai Hedelund befandt sig åbenbart godt i undertal og scorede sit 2. mål i kampen 4 minutter før tid. Det blev fulgt op af Nikolaj Borg, som 1 minut før tid scorede til slutresultatet 14-3.
Et meget flot resultat på udebane af 2. holdet, som fører 2. division suverænt med maksimumpoint efter 6 kampe og 7 point ned til nærmeste forfølger.

Skriv et svar