Sønderborg tur/retur.

I lørdags drog 8 brave ÅFS'ere afsted mod Sønderborg for at deltage i det årligt tilbagevendende stævne. For os var meningen med stævnet mest at få øvet sammenspillet og opspillet langs banderne. Desværre var vi som nævnt ikke så mange der var friske på at møde op kl. 7:30 ved Musikhuset (ihvertfald ikke fra start af…) – faktisk må det have været lidt af en bedrift, da en stabil mand som James – vores målmand – ikke nåede den blå skralderkasse som lidt i 8 satte kursen mod Sønderborg. Nikolaj Borg havde sørget for mad og drikke i “bussen” – og tju hej hvor gik derned.

Da vi langt om længe nåede Sønderborg, viste det sig, at Flensborg var udeblevet fra stævnet, og vi skulle således kun spille 3 kampe. Sønderborgenserne var heldigvis flinke til at låne målmænd ud, hvilket vi overordnet set drog fordel af, da vi så slap for at trække lod om den post.

Opstilling:
Backs: Borg, Jannik, Jens
Center: Asbjørn, Bo
Wing: Kenneth, Laust, Karsten K.

Vores første kamp var mod et sammensat hold fra en nordlig idrætshøjskole, NIH, hvor blandt Palle og Jesper (begge kendt fra det nuværende 2./3. hold ;)) var med. Med busturen i benene gik vi i gang, og det blev en hård og indædt fight lige fra starten af. Modstanderne overraskede os lidt ved at løbe som om en vis person var i hælene af dem – men vi holdt dem alligevel godt fra fadet indtil en forsvarsfejl kostede os det første mål. Kenneth mente ikke helt at det skulle være således, så efter en solotur op langs banden løb han fra alt og alle og klampede bolden ind i nettaget bag den chanceløse målmand. Dernæst var det Karsten K.'s tur til – i fint samspil med den assisterende træner Asbjørn – at sende bolden ind i kassen. 2-1 til os. NIH fik dog udlignet til 2-2 i overtal 4 min. før tid – men på bedste vis kom vi igen og efter et efter-bogen-opspil-langs-banden bragte vi os på 3-2 ved Kenneth som igen kunne udplacere NIH's keeper. Den stilling holdt kampen ud.

Til de 2 næste kampe fik vi forstærkning i form af Palle, som spillede med for os.

Opstilling:
Backs: Borg, Jannik, Jens, Palle 1.periode
Center: Asbjørn, Bo
Wing: Kenneth, Laust, Karsten K., Palle 2.periode

Denne kamp fik en meget karakteristisk start, idet begge hold forholdt sig forholdsvist defensivt, og forsøgte at spille sig igennem, hvilket ingen dog havde held til. Kenneth bombede videre i denne kamp (til 1-1 og 2-1); men inden perioden sluttede fik Sønderborg bragt sig på 2-2, fordi vi stod og hang i forsvaret vel og mærke mens spillet var i vores ende. I pausen blev vi enige om at trætheden ku' vi ikke gøre så meget ved – men ved at lave hurtige skift i angrebet og flytte Palle op i angrebet kunne vi måske flytte spillet op i deres ende, og på den måde undgå de lidt for farlige situationer. Det lykkedes fantastisk godt, og vi spillede vores bedste periode i år både til kamp og træning. Resultatet var, at vi kørte forlæns og baglæns henover Sønderborg og vandt perioden 5-0. Målene blev sat ind af Laust Jørgensen (3-2 ass. Karsten K., 4-2), Karsten K. (5-2 , ass. Laust) og Bo Normann (6-2 ass. Palle, 7-2 ass. Palle). Efter det var træneren et stort smil. (Jeg var ikke engang begyndt at drikke øl endnu…)

Opstilling:
Backs: Borg 1.periode, Jannik, Jens, Palle 2.periode
Center: Asbjørn, Bo 1.periode, Borg 2.periode
Wing: Kenneth, Laust, Karsten K., Palle 1.periode, Bo 2.periode

I den sidste kamp stod vi overfor hr. Jørgensen og hans nystartede Vojens hold. Det var en meget lige kamp, som kunne og måske burde have faldet ud til vores fordel – vores målmand var ihvertfald lidt uheldig en 2-3 gange – men på den anden kunne vi også have været skarpere end vi var. Resultatet var ihvertfald, at – Her står det så Michael – Vojens vandt 3-4, men vi kæmpede r…. ud af bukserne i de sidste 10 min, og havde så mange chancer, at uafgjort ihvertfald ikke havde været af vejen. Målene faldt ved Karsten K. (1-2 ass. Laust), Laust (2-4 ass. Karsten) og Asbjørn (3-4) på et slagskud, hvis udførelse og kraft, der endnu tales om i Sønderborg og Vojens. Alene det, at vi kom igen efter at have været nede 1-4 vidner om høj moral, så også i denne kamp var indsatsen i orden – vi ville dog gerne have afsluttet turneringen, som vi i øvrigt samlet set vandt, med en sejr.

Alt i alt en fantastisk dag i det sønderjyske – krydret med en knivspids af Poetsch og en ramme sejrsbajere til busturen hjem. Joh, det var en vældig tur – med et langt langt referat. 😉

Skriv et svar