Solid sejr til 2. damer

Modsat 2. herrer har julefrokosterne ikke indtaget 2. damerne – endnu. Så søndag stod 13 friske damer klar til at tage imod Esbjerg Sharks, der havde en revanche til gode.

Første periode var en noget rodet forestilling. Esbjerg pressede mere end forventet, og ÅFS damerne formåede ikke at spille sit eget spil. Heldigvis sørgede Mette Milling og Helena for to mål, så holdet kunne gå til første pause med en 2-0 føring og få mere styr på tropperne.

Planen var at få mere overtag og styr på spillet i anden periode. Planerne holdt kun delvist. Midt i kampen fik Esbjerg snydt ÅFS forsvaret og kunne sætte en enkelt streg på point tavlen. Svaret på dette blev to mål sat ind af Mette Milling og Mette Marie.
Til pause på en 4-1 føring til hjemmeholdet. Stadig noget frustration over at spillet ikke rigtig ville glide. Men Esbjerg damerne var ved at være løbet trætte, så der var udsigt til mere plads til blåt spil i tredje periode.

ÅFS sad på spillet i det meste af tredje periode. Et efterhånden godt sammenspillet 2. damehold fik tid og plads til at spille som de gerne ville. Helena viste topform og satte flot hendes andet mål ind – med en assist fra Berit. Stella fik på en retur bolden i nettet og Maria snød målmanden fra en skarp vinkel og sluttede kampen af med et flot mål.

Rart at kunne gå hjem med en 7-1 sejr. Og endnu bedre at have god kamp erfaring i rygsækken, når Odense er modstanderen næste weekend.

Skriv et svar