Spændende sæson for 1. dame i ÅFS

Træningen for 1. dame er allerede så småt gået igang – med haltræning de sidste to uger af juli efter et par uger med intense løbetræninger.
Sæsonen tegner rigtig spændende, og med et flot fremmøde på over 20 spillere til haltræningen sidst i juli er der rig mulighed for at prøve nogle ting af for de to trænere, Lars Erik Bartels og Kenneth Bon.

“Vi arbejder primært med at få noget boldføling og spilfornemmelse ind hos pigerne efter nogle uger uden haltræning. Det er lækkert at se, hvordan pigerne hurtigt har taget nogle af de ting til sig, som vi har haft med i træningerne, og det tegner virkelig lovende for den nye sæson”, fortæller Lars Erik Bartels.

ÅFS' piger skal forsøge endnu engang at kvalificere sig til slutspillet, og med et gensyn med flere af spillerne fra forrige sæson ligner det et forstærket ÅFS-hold, der er klar til til at tage kampen op med de andre elitehold. Og det nye trænerteam er allerede begyndt at indarbejde visse elementer i spillestilen:

“Vi vil gerne spille med frie rammer, der giver spillerne plads til at udvikle sig samt simpelt, hurtigt spil kombineret med et effektivt pres og direkte, målsøgende floorball. Pigerne virker engagerede, og vi er fint med niveaumæssigt ift. hvor langt vi er nået i pre-season”, beretter Kenneth Bon.

Han pointerer i øvrigt, at der de første to uger af august er “fri prøvetræning”, hvor interesserede spillere kan komme og prøve kræfter med niveauet på 1. dame i ÅFS. Det foregår mandag og onsdag fra 18-19.30 i ÅFS Centret.

Skriv et svar