Stærk keeper klar for ÅFK herrerne

Den 25-årige målmand Kristian Thorup er klar for ÅFK’s ligaherrer til den kommende sæson. Thorup skifter fra Team Århus Floorball, hvor han gennem fire sæsoner har udviklet sig til en klassemålmand. Thorup er pt. bosiddende i Spanien i forbindelse med uddannelse og sluttede sæsonen i TÅF i januar med sejr i pokalfinalen efter en flot præstation i målet. Thorup vender tilbage til Århus til sommer og ser frem til den nye udfordring.
Vi har stillet Thorup et par spørgsmål vedrørende klubskiftet:

Du er ny i ÅFK – hvad er dine forventninger?
– Det er jo lidt et pseudo-klubskifte, da jeg forventer, at stammen omkring det hold, der vandt pokalfinalen sidste år er mere eller mindre intakt. Men jeg forventer at skiftet giver et bedre og mere seriøst træningsmiljø.

Hvordan ser du på det nye projekt?
– Det virker helt naturligt at samle begge byens elitehold i samme klub, og det bliver spændende at se, hvad den bedre organisation kan gøre for vores holds udvikling.

Hvordan ser dine ambitioner ud for den kommende sæson?
– Naturligvis er det en prioritet at forsvare sidste års pokalguld. Der er nogen usikkerhed omkring, hvordan vores endelige trup kommer til at se ud, men at dømme ud fra rygter i kulisserne, virker det realistisk, at vi skal spille med om medaljer. Derudover så ligger der også et VM til vinter, der heller ikke er helt uinteressant.

Ligaudvalgsmedlem Jens Ørhøj glæder sig meget over tilgangen af Kristian Thorup:
– Kristian er en ønskespiller for os få med på holdet. Jeg kender ham naturligvis godt fra tiden i TÅF, og med Kristian får vi en top 5 målmand, der samtidigt står inde for de værdier, der skal til for at opbygge en stærkt og inspirerende træningsmiljø i ÅFK.

Skriv et svar