Stærk og erfaren forward klar for ÅFK

ÅFK-offensiven bliver forstærket med den rutinerede ”righter” Lasse Rolighed, der kommer til fra Team Århus Floorball og tidligere også har ligeerfaring fra Sunds Seahawks. Rolighed har gennem mange år været en toneangivende profil i ligaen – og har deltaget ved VM i såvel 2006 som 2010.

Ligaudvalgsmedlem Jens Ørhøj glæder sig over tilgangen af Rolighed:

– Lasse er en rutineret og stærk forward, der som højrefattet har store kvaliteter offensivt til at sætte sin medspillere i scene og gennem mange sæsoner har vist, at han kan gøre en forskel i ligaen i de afgørende momenter. Derudover har en stor erfaring, som han kan give videre til de yngre spillere, udtaler Ørhøj.

Lasse Rolighed ser frem til at blive en del af ÅFK:

Jeg synes, det nye projekt ser rigtigt spændende ud, og jeg mener at det er vejen frem, hvis man skal have et konkurrencedygtigt ligahold på herre- og damesiden i Århus. Det er vigtigt, at vi nu bliver én klub, hvor man støtter op om hinanden på tværs af holdene – og selvfølgelig ser hinandens kampe, udtaler Rolighed.

– Jeg glæder mig til at blive en del af ÅFK, og da vi igen modtager flere nordjyske personer, så er det også mine forventninger klart at opdrage dem til at agere som normale personer. Der er en meget stor sprogbarriere, hvilket kan være en udfordring, så et af mine mål er at vende dem af med ”gålle” ordet. Derudover er det vigtigt, at unge spillere som Jeppe Juhl og Christian Bendtsen får færdiggjort deres opdragelse, og denne udfordring vil jeg gerne påtage mig, fortsætter Rolighed med et smil.

Når spørgsmålet falder på de personlige ambitioner for sæsonen er svaret kortfattet:

– Jeg forventer at komme ned under 75 kg, så kan alt ske!

Vi byder Lasse Rolighed velkommen i ÅFK

Skriv et svar