Status for eliteherrerne.

Efter sidste weekends sejr i Esbjerg ligger ÅFS på en 6. plads, men dog kun med 2 points op til topholdene.

Sæsonåbningen har ikke været helt tilfredsstillende med kun 1 point i de to hjemmekampe mod Sunds og Team Århus. Men hvis man tager de mange nye spillere, der skal spilles ind på holdet, samt de mange skader, der har decimeret truppen med i betragtningen, skal man nok ikke være for negativ omkring holdets indsats og muligheder.

Søndag mødes 28 af de bedste spillere fra herrernes elitedivision vest i AaB Hallen til sæsonens første regionale landsholdssamling. Århus FS er repræsenteret ved center Henrik Engelsen, der trods sin unge alder umiddelbart ser ud til at stå stærkt i billedet til en plads i næste års VM-trup.

Fra søndag til tirsdag er så landets unge talenter, der mødes samme sted. U19 landsholdet skal i begyndelsen af november til VM i Tjekkiet, og bruttotruppen er derfor samlet i Ålborg. Også her er ÅFS til stede med en center i form af Lars Skytte, der har vist stærkt spil i sæsonoptakten og må kunne forventes med i den endelige trup, der rejser til Tjekkiet om en lille måned.

Vi vil gerne ønske begge spillere tillykke med udtagelsen og held og lykke til samlingerne.

Da såvel Århus FS som Herning FC har spillere med i U19 samlingen, er den kommende tirsdags opgør mod Herning blevet flyttet således, at kampen nu afvikles onsdag d. 3. december kl. 19:30 i Århus Firma Sport.
Næste kamp for herre elite bliver derfor først d. 26. oktober kl. 17.45, hvor ÅFS besøger Brønderslev Hotshots. Pausen i kampprogrammet bliver en kærkommen lejlighed til at få nogle af de skadede spillere i gang igen.

Skadeslisten tæller følgende spillere:

Kenneth Thomsen, Jesper Bertelsen, Johan Carlsson, Mads Skytte, Anders Brøns Christensen, Morten Jacobsen og Lars Elgaard.

Nogle af spillerne er dog så småt påbegyndt træningen, og er er med stor sandsynlighed klar til kampen mod Brønderslev om godt to uger.

Skriv et svar