Status for juniorholdet efter 4 kampe.

Allerede før turneringens start var det klart, at ÅFS ville få det svært i U17-rækken. I forhold til sidste år var rækken reduceret med et enkelt hold, så der i år kun er deltagelse af 4 hold. Foruden ÅFS er det Sunds, Herning og Esbjerg.

ÅFS startede sæsonen d. 25/9 ved hjemme at møde Herning. Kampen blev en meget ensidig affære, hvor en yderst velspillende herninghold gjorde ÅFS-spillerne rundtosssede med godt pasningsspil og højt tempo. Nederlaget blev i 3. periode større end det burde, men et nederlag på 1-15 er svært at løbe fra…

En måned senere d. 24/10 var det så Esbjerg der gæstede Århus. Også I denne kamp blev ÅFS de små og måtte forlade banen med et 0-7 nederlag. I forhold til herningkampen var der dog store forbedringer at se. Der skal ikke pilles ved Esbjergs sejr, men i perioder viste ÅFS dog, at forskellen ikke var stor som man kunne frygte efter den lidt uheldige sæsondebut..

Ugen efter d. 31/10 gik turen så til Herning. Det var med bange anelser, i hvert fald ÅFS’ trænerduo, gik til kampen, men det viste sig ganske ubegrundet.
Herning kom hurtigt foran med et par mål og man frygtede en gentagelse af sidste møde. ÅFS fik dog reduceret og 1. periode endte 3-1. Fra 2. periodes start lagde ÅFS ud i et rasende tempo og bragte sig lynhurtigt foran 2-3. Længe var der spænding om kampens udfald, men i sidste ende blev det desværre Herning der træk sig ud som vinder med cifrene 8-4. Herning vil nok sige, at de ikke stillede med stærkeste hold, men sådan kan man jo blive ved…

Weekendens kamp mod Esbjerg skulle være det store vendepunkt. Med tilgang af et stk. velspillende Frederikshavner havde træneren skruet helt op for forventningerne. Desværre var det kun muligt, at mønstre 6 markspillere hvilket ikke helt slog til mod Esbjergs 2 fulde kæder.
Tidligt fik Esbjerg opbygget en komfortabel føring, der holdt kampen ud. I perioder viste ÅFS dog igen, at man sagtens kan være med. Desværre viste kampen også igen, at ÅFS har problemer med det offensive spil. Holdet står nogenlunde stabilt defensivt, men har stort besvær med at få bolden ført frem ad banen. Kampens enlige ÅFS scoring blev således også sat ind fra distancen af Michael Justesen. Nederlaget blev på 1-9, hvilket nok kunne være blevet væsentligt hvis ÅFS kunne stille med fuldt mandskab.
Kampens ÅFS-spiller blev Anders Donskov, der flere gange markerede sig med farlige soloture op i banen og et glimrende pasningsspil alt sammen understøttet af en solid fight.

Hvad siger man så til 4 kampe og ligeså mange nederlag? Det er selvfølgelig ikke helt tilfredsstillende, men ser man på spillet, så har holdet forbedret sig mærkbart siden sæsonstarten. Systemet fungerer bedre for hver gang vi spiller og de enkelte spilleres teknik er milevidt fra det den var fra sæsonstart. Desuden har holdet hele vejen igennem holdt en god moral og har støttet hinanden og kæmpet for holdet. Derfor har trænerne også stadig stor tillid til, at fremtiden nok skal bringe både godt spil og point. (Måske allerede d 11/12, hvor holdet drager til Sunds, for at spille sidste kamp inden julepausen.)

Skriv et svar