Status på sæsonforberedelser

Første opgave for bestyrelsen var at få fordelt arbejdsopgaverne og etablering af en holdbar klubstruktur. Den afgående bestyrelse havde heldigvis sørget for et velplanlagt MBC og tilskud til et skoleprojekt, som sikrede de nye folk en flyvende start.

Kvalitet
Bestyrelsen arbejder nu først og fremmest med at få æltet sportslig kvalitet ind i ÅFK-dejen:

  • 1 deltager på målmandskursus i Sverige
  • 4 på Floorball Danmark trænerkursus
  • Op til 12 deltagere på klubbens interne trænerkursus
  • 9 deltagere på ”Små Blå”-inspirationsdag vidner om travlhed på den front.


Nye medlemmer
Der arbejdes også hårdt for udvikling af ungdomsafdelingen og ikke mindst rekruttering af nye medlemmer. I juni måned indledte ÅFK TST et samarbejde med Tilst Skole, hvor vi håber på at kunne bidrage til udviklingen af Tilst som lokalområde i samarbejde med Aarhus Kommune.

Et initiativ som desværre led en krank skæbne var ”Tilst Floorball Cup”. Der var stor opbakning til idéen fra lokale klubber men desværre alt for få tilmeldinger til selve stævnet. Idéen er ikke opgivet og både DGI og lokale klubber har vist interesse for at indtræde som samarbejdspartnere.

Forberedelserne i hallen
Sportsligt har der været travlhed i træningslokalerne. 20+ deltagere til mange fællestræninger og de første uger af sæsonen et stærkt fremmøde på alle klubbens hold senest 25 til træning 21-22.30 en torsdag aften på årets sidste sommerdag! Søndag d. 18/9 afvikles de første kampe i Danmarksturneringen og 3 af klubbens hold skal i aktion:

Dame 1
1.damerne begynder som i pokalturneringen deres titelforsvar i Odense. 1.damerne har sommeren over haft større udskiftning i truppen hvor nye spillere som Maria Helander og Filippa Granlund har fyldt de tomme pladser op. Odense er i en opbygningsfase og ÅFK bør komme hjem til Aarhus med en sejr.

Dame 2
2.damerne skal i aktion imod lokalrivalerne fra Team Aarhus. ÅFK2 er i en opbygningsfase hvor der fra klubbens og trænerteamets side arbejdes hårdt på at finde nye medlemmer og genskabe en trup på 20+ spillere. Fundamentet er dog gamle klubinstitutioner som Marie Louise Tøttrup, Henriette Pasgaard-Bertelsen og Pia Tolstrup, og med dygtige trænere ved roret er holdet ikke fuldstændig uden chancer.

Herrer 3
3.herrerne kandiderer trods navnet til titlen som klubbens stærkeste herrehold. En hord af tidligere ligaspillere, trænere og bestyrelsesmedlemmer udkæmper hver torsdag drabelige slag med 1.herre og fører pt. 2-1 i kampe. Derfor må holdet også være favoritter mod TAAF og stærke aspiranter til titlen som rækkevinder senere på sæsonen.

14:00 Ligaen Damer / Vest: Odense FC – ÅFK

12:00 Ligaen Damer / Vest: Team Århus Floorball – ÅFK 2

14:15 2. Division – Herrer : Team Århus Floorball – ÅFK 3

Skriv et svar