Storr sikrer 3.-herresejr i slutsekunderne

Nervøsiteten hos 3.-herrerne begynder at spille ind, det virker som om holdet er ved at få gummiben, kan de nå at smide sejren væk? Adrenalinen pumper derudaf, mens sveden hagler ned af spillerne. Pulsen hamrer derudaf med en hastighed som et afsporet TGV-tog. Trætheden er ved at melde sig hos spillerne i denne sidste offensive satsning, hvor uret i hallen tikker på de sidste sekunder i 3. periode. Der er stadig stor spænding i kampen mellem 3.-herre og 4.-herre. Men pludselig er 3.-herres spillende træner, Casper Storr, der har været tæt på usynlig i hele kampen (så godt det nu kan lade sig gøre når man er i den størrelse) på pletten og sender en returbold i netmaskerne og lukker definitivt kampen til 3.-herrernes fordel og jublen i spillertruppen kan bryde ud.

Hvad der gik forud for ovennævnte hændelse bør dog vel også nævnes. I søndags var der nemlig internt klubopgør i 3. division, da ÅFS3 for sidste gang i denne sæson tog imod klubbens 4.-herrer. De to forrige opgør var endt med to knebne sejr til 3.-herrerne.

Den noget tempoforladte 1. periode endte med en 3-2-føring til 3.-herrene. 3.-herrerne var slet ikke oppe i deres sædvanlige gear og det blev også understreget af trænerduoen i pausen, at vi lige skulle sætte koncentration på og komme op i tempo.

Så skete der ellers ting og sager. 3.-herrerne spillede nok deres til dato bedste periode, hvor 4.-herre blev spillet helt tynde. Perioden blev vundet med imponerende 7-1.

3-herrerne fortsatte det fine spil i 3. periode, som endte 4-1. Det fører os tilbage til begyndelsen af referatet, hvor Hr. Storr 15 sekunder før tid kan sende bolden i mål til slutresultatet 14-4 og på sin vis lukker kampen og sikrer ÅFS3 sejren.

Hele holdet skal i denne kamp roses. Specielt 2. og 3. periode spillede 3.-herrerne fremragende floorball. Hvis der endelig skal sættes en finger på noget var det nok, at vi lavede lidt for mange stavtacklinger og lige fik et par dumme udvisninger.
Det var også godt at se Thomas på måltavlen igen. Efter et par kampe uden mål kunne han noteres for 4 gode mål i søndagens kamp. Vi havde igen lånt Marianne, som målkvinde og hun stod igen en rigtig god kamp.

Efter 2 tætte opgør vandt 3.-herre en sikker sejr over 4.-herrerne, og når ret skal være ret, var det en kamp, hvor 3.-herre spillede en af deres til dato bedste kampe samtidig med at 4.-herre måske ikke helt ramte dagen og måske også mistede gejsten, som kampen skred frem.
Sejren var samtidig ÅFS3s ottende ud af de sidste 9 mulige kampe.

Stor tak til Børsting og Lovén, der skiftedes til at tage dommertjansen samt tak til den anden halvdel af 3.-herrenes trænerduo, Cecilia, der ude på sidelinien styrede sine drenge til UG.

Skriv et svar