Storsejr i lokalopgør.

Team Århus Floorball 2 – ÅFS Floorbal (Elitedivision), 1-12 (0-5,0-4,1-3).

Hele 16 markspillere og en målmand repræsenterede ÅFS Floorball i søndagens kamp mod andetholdet fra Team Århus.

Det skulle hurtigt vise sig, at det var markspillerne, der fik mest travlt.

Lige fra start pressede ÅFS-damerne på, og inden der var gået fem minutter, havde Ditte og Mette Kofoed bragt gæsterne foran med to mål.
Presset fortsatte, og første periode endte med en komfortabel 5-0-føring til ÅFS.

Hele seks spillere havde gjort bænkeraderne varme i første periode, og de fik nu chancen for at vise, at de også kunne spille floorball.
Hvor ÅFS i første periode var startet med en noget sløv indstilling, så var der fuld fart på sagerne fra starten af anden periode.

Der blev skabt et væld af chancer, og kun glimrende målmandsspil af Mai-Britt Pedersen i TÅF-målet forhindrede flere ÅFS-mål i midterperioden.
I sidste periode blev der endnu engang hvirvlet rundt i kæderne, men alligevel lykkedes det at score tre kasser. At TÅF-damerne fik hugget en enkelt ind bag Anneli i målet, gjorde ikke så meget.
Og hvad siger træneren (og referenten) så til kampen?
Jo, vi fik bevist, at vi har masser af spillere, der sagtens kan gå ind og snuppe en plads i startopstillingen, og med hele 16 spillere i truppen, tyder det rigtig godt for den resterende del af sæsonen.
Jeg fornemmer en fin gejst i truppen, som vi skal forsøge at holde ved.
Desværre er der lang tid til næste kamp, der grangiveligt bliver noget sværere end de to første.
Odense kommer på besøg den 4. november – til et topopgør, hvor samtlige spillere skal være helt oppe på stikkerne, hvis der skal hives en sejr hjem.
Og lige til sidst: ÅFS-debut til en godt kæmpende Anne Fjeldborg, og ros til anfører Ditte for hendes forrygende vilje og gode indstilling til tingene.

Skriv et svar