Storsejr til 2. damerne

Fra pålidelig kilde, var vi blevet advaret om, at Herning kan finde på at spillet bisset. Vi havde derfor forberedt os på slag og skub af den falske slags.

Vi kom anderledes fra start, end vi plejer; Herning-spillerne var forsinkede – noget med en bil der ikke ville starte(!) – så vi fik ekstra opvarming, og da kampen endelig blev fløjtet igang, var det til alarmernes vidunderlige hylen i TST. Om de lidt uheldige omstændigheder havde noget med det at gøre, vides ikke, men starten blev anderledes GOD end vanligt.

Vi satte os ret solidt på første periode. Med tre kæder havde vi gode, hurtige skift, masser af boldbesiddelse og trafik foran det herningensiske mål. Efter lige godt 8 minutter fik vi første scoring i hus. Midt i al trafikken foran målet, blev bolden skudt ind på hælen af Karen Davidsen Poulsen, for derefter at smutte lige forbi den længe ventede Herning-målmand. 4 minutter herefter får Diana Olesen, på noget mere kontrolleret vis, listet bolden i mål igen, fint assisteret af Pia Tolstrup.

Herning begynder så småt at bekende “voldsomhedskulør”, og de får en 2 minutters udvisning, da de ikke får holdt afstand i et af de mange frislag. Hen imod slutningen af perioden får de dog scoret. Stillingen ved første pause er altså 2-1.

Anden periode byder på meget pres fra Herning-spillerne, men Lise Jørgensen formår alligevel at få et fint skud på mål; scoring til 3-1. I vores mål havde vi i dagens anledning Yessika Buchhave, som gjorde det særdeles godt. Især var hun vågen da Pia Tolstrup, af ukendte årsager, følte trang til lige at banke på Yessikas hjelm – med bolden vel at mærke! Tak for den redning, Yes.

Tredie periode blev noget mere action-packed. Fra pausen var vi blevet forberedt på at gå ned på to kæder, i fald vi blev meget pressede. Dette var tilsyneladende en virksom trussel; Liena Krastina scorede efter bare små 2 minutter. 2 minutter herefter assisterede Pia Tolstrup Anne Skov i (endnu) et flot mål fra midterlinien. 5 minutter, til(!), senere fik vi igen mål; Bolette Bøving assisterede Marie Zwergius (total Davidx2 mod Goliat!). Karen Davidsen Poulsen lærte lidt om regler i denne periode; Stå ikke for tæt på modstanderens målmand, når denne skal lave udkast! Dette kostede 2 minutter på bænken. Herning formåede at score i overtal. Liena Krastina lavede dog endnu et mål, assisteret af Line Vestergaard. Kampen sluttede således 7-2.

Kampens spiller(e) blev Liena Krastina og Yessika Buchhave. (Liena fik 69’eren).

Kampens resultat: 7-2

Point og straf
Liena Krastina 2+0
Karen Davidsen Poulsen 1+0, 1×2 min
Diana Olesen 1+0
Lise Jørgensen 1+0
Anne Skov 1+0
Marie Zwergius 1+0
Pia Tolstrup 0+2
Bolette Bøving 0+1
Line Vestergaard 0+1

Skriv et svar