Storsejr til ÅFK over AaB.

03.02.2001: Århus FK – AaB (Elitedivision vest damer), 7-1 (1-0,2-0,4-1).

Målscorere for ÅFK: Gitte Sejersen, Ditte Jensen, Teresa Eriksen, Pernille U. Jessen, Mette Egeberg, Astrid Christensen & Eva Marie Lange.

Det var en nydelse at se ÅFKs piger spille mod AaB i dag. Opspillet fungerede, der var mange flotte afslutninger, og 7 af dem gav bonus. Spillerne løb godt for hinanden, og i store dele af kampen var AaB-damerne reduceret til statister. Sejren var aldrig i fare, og ÅFK benyttede lejligheden til at prøve ting af, som der ellers kun er plads til ved træning. Holdet er nu godt rustet til de resterende svære kampe.

1. Periode var præget af en smule nerver, og der blev kun scoret en enkelt gang. Det var Gitte Sejersen, der assisteret af Signe Sørensen bragte ÅFK foran i det 7 minut. Uheld og en velspillende AaB-keeper gjorde, at der ikke faldt flere mål i perioden.

Tidligt i 2. periode scorede Ditte Jensen, og kort efter bragte Teresa Eriksen ÅFK ydeligere foran. Det er ved at udvikle sig til et ret ensidigt referat det her. For at undgå det remser vi lige resten af målskyttene op og kommenterer derefter lidt generelt på kampen. Målscorerne fordelte sig i resten af kampen på Pernille Jessen, Mette Egeberg, Astrid Chistensen og Eve Marie Lange. Det skal også lige nævnes at keeper Tanja Christiansen fik endnu en assist!

Vi har altså her med 7 forskellige målscorere at gøre. Hvilket vidner om en holdsejr, og ikke enkeltpræstationer. Det er efterhånden lykkedes at gøre ÅFK til et homogent hold, der holder af at spille floorball, og som leverer varen. Det var tydeligt at se på pigerne, at det var sjovt at spille foorball i dag, og det er det vigtigste.

Skriv et svar