Succésfuld tur til Czech Open.

I den forgangne uge var en del ÅFS'ere afsted til Czech Open. Rent sportsligt klarede damerne sig bedst som en del af Danish Selection holdet, bl.a. blev det til et ærefuldt 8-1 nederlag mod de senere vindere af turneringen – mægtige Balrog. Samlet gav de 3 point i gruppespillet en 3. plads. Ikke nok til at gå videre, men absolut godt klaret af et meget sammensat hold.
På herresiden var ÅFS med for andet år i træk, denne gang dog med mindre succés end sidste år på banen. Holdet bestod af spillere fra 1.,2. og 3. holdet samt et par københavnske gæster. På førstedagen blev det til to mere eller mindre ufortjente 1-måls nederlag mod jævnbyrdige modstandere. Uheldigvis blev ÅFS ramt af 2-3 skader, og var nede på en 10-11 markspillere dagen efter. Samtidig var der uforskammet længe åbent på de tjekkiske beværtninger, og torsdag tabte ÅFS hhv. 3-1 og 6-1 mod gruppens to dårligste hold.
Udenfor banen var der for begge hold dømt hygge, tjekkiske seværdigheder og masser af spændende floorballkampe på tilskuerpladserne. Så mon ikke der blev luret et trick eller to af fra Pixbo, Balrog, Finnsta og alle de andre…
Der blev også tid til at støtte Outlaws i den afgørende kamp mod et russisk hold. Trods rygter om aggressive russiske vodkadrikkende supportere holdt ÅFS'erne sig ikke tilbage. Russerne måtte da også tage slukørede hjem som tabere af en tæt og spændende kamp.
Som en kuriøsitet kan nævnes, at den tjekkiske kaptajn på ÅFS-holdet – Kenni Pechovar – igen gjorde en god figur. Han var således millimeter fra at score et mål!

Skriv et svar