Succesrig tur til Czech Open

ÅFS havde i sidste uge sendt 9 udvalgte atleter til Czech Open, verdens største floorballturnering. Turen var en stor social og sportslig succes.

Turen
Afgang meget tidligt mandag morgen, ankomst til lejlighederne i rette tid til frokost ude og den første pivo (øl). Der blev i ugens løb tid til at se lidt på Prag, de mange restauranter, den zoologiske have og i høj grad det pulserende natteliv. De 9 udsendte blev rystet godt og grundigt sammen på en fantastisk tur.

Zoo
Som altid blev den fine zoologiske have i Prag besøgt. Højdepunktet der er de store skildpadder og selvfølgelig enhver form for aber. De fritflyvende flagermus vakte rædsel blandt pigerne og et par af drengene.

TÅF sat på plads i Prag
En af afternerne løb vi ind i TÅF tøserne, som også var til Czech Open, det udmøntede sig i en bordfodbolddyst, her vandt ÅFS suverænt første runde over 3 kampe trods feje kvindelige tricks fra modstanderne, derefter blev der foretaget udskiftninger på begge hold og over 4 kampe vandt pigerne fra TÅF meget knebent. Så samlet set var det en fortjent sejr til ÅFS drengene, der gerne stiller op til revanche i bedste opstilling.

Kampene
Da kampene i puljen blot blev brugt til at afgøre hvem man mødte og hvor tidligt man trådte ind i cup-turneringen var målet klart fra start: Holdet skulle spilles sammen og den optimale opstilling findes inden knald el. fald kampene…

Bern Capitals (SUI) – ÅFS 0-19
En uendelig lang træningskamp mod et talstærkt Schweizisk hold, god indsats af Lars Erik Bartels i målet. Dennis Ravn viste sig at have gode ben gennem hele turneringen og leverede fra start dagens bedste løbepensum

ÅFS – Baar United (SUI) 0-4
Første puljekamp mod et hold vi burde have scoret imod, Niels Riber fik debut som målmand og stod glimrende

USK Slávie Ústí nad Labem (CZE) – ÅFS 9-0
Tæt på scoring, Tommy Amorsen første mand i protokollen med en 2 min. udvisning

ÅFS – FT Sokol Brevnov (CZE) 0-4
Sidste puljekamp. Igen en forholdsvis tæt kamp, hvor scoringen og den efterfølgende “bowling”-fejring var tæt på. Tommy og Jan Rise i protokollen med udvisninger

Swissmark (SUI) – ÅFS 3-4
“Miraklet i Chodov” eller bare en fortjent sejr.

Helt som planlagt toppede holdet i 1/128 finalen. Jakob Skjerning var på plads i målet og stod en verdensklasse kamp. Tommy åbnede scoringen og til hallens store begejstring blev det fejret med en “bowling”-optræden af holdet.

Efterfølgende blev det 2-0 ved en flot baghåndsscoring af Tommy igen. Schweizerne reducerede til 2-1, Niels var tilbage i marken og gjorde det til 3-1 efter flere store chancer. Der blev reduceret til 3-2, og med 1½ minut igen fik Rise rutineret en udvisning, det blev udnyttet 20 sekunder før tid hvor Swissmark udlignede til 3-3. Stillingen holdt de 20 sekunder ud og det hele skulle afgøres på straffe:

-Rise scorer først, Skjerning redder
-Morten Jakobsen vælger at skyde over mål for spændingens skyld, Skjerning redder
-Lars Erik scorer, Skjerning redder
-Michaela Jensen får flot fintet målmanden, men vælger af medlidenhed med ham ikke at score, Skjerning redder og sejren er i hus!

Igen stor begejstring i hallen, som taktfast råbte på ÅFS “bowling” som fejring af sejren. Det fik de af dagens helt Skjerning, der sluttede af med en strike.

ÅFS – Panthers Otrokovice (CZE) 0-8
1/64 finalen blev spillet tidligt lørdag morgen, hvilket ikke var en fordel for ÅFS. Tilmed havde modstanderne en trup på 17 markspillere og 3 målmand mod ÅFS' 9 slidte stjerner.

Kampens største ÅFS chance tilfaldt Helena Grove, som var tæt på efter en lang aflevering fra Michaela, stor skuffelse hos begge hold som gerne havde set den i mål. Panthers gik videre og endte med at tabe 2-3 i semifinalen.

Skriv et svar