Supra societatem nemo

Lørdag eftermiddag drog 3.-herrerne ud hvor kragerne vender og lige et par kilometer ekstra for at havne i Rårup, hvor Bjerres 2.-hold ventede i en kamp, som bare skulle vindes.
Et par sene afbud havde dog gjort at et par spillere måtte spille på lidt uvante pladser.

Kampen startede planmæssigt og efter få skift var 3.-herrerne i front med 2-0. Niveauet faldt hurtigt en anelse, men inden 2. periode begyndte stod det alligevel helt fortjent 5-0. Bjerre var meget sjældne gæste på århusianernes banehalvdel.

2. periode var spilmæssigt århusianernes klart bedste. Begge kæder spillede rigtig flot floorbal og bolden blev flyttet rundt. Perioden endte 4-0, men kunne sagtens have endt med en større føring. Men en meget positiv periode, hvor Bjerre ikke havde bolden meget.

I pausen blev der lagt op til at nullet skulle holdes, men 3. periode var ikke mange minutter gammel før Bjerre satte deres første mål ind. Et godt mål der dog blev sat ind efter lidt sløset forsvarsopdækning. Bjerre lagde konstant en mand meget højt på banen samtidig med at den enkelte ÅFS’er blev mere og mere fokuseret på selv at lave point, hvilket betød at de defensive pligter blev tilsidesat. Det kostede alt for mange chancer til Bjerre hvoraf de omsatte en af dem til endnu et mål. Den ene kæde fungerede dog stadig nogenlunde som et hold og satte 4 mål ind, således at kampen endte med en sikker 13-2-sejr.

Ingen 13-2-sejr uden et lille surt opstød. ÅFS 3 viste at de som individualister ikke er gode nok, men som et hold spiller vi efterhånden rigtig fornuftig floorball. Selvom det er svært at holde hovedet koldt når man er foran 9-0 bør vi kunne holde fokus og ikke sætte personlig succes over holdets. Håber at 3. periode viste hvordan vi ikke bør spille. Vi scorer trods alt også flest mål når vi spiller hinanden. Der er jo tale om en klar win/win-situation.

Stor ros efter kampen skal lyde til Adam, der som back holdt de indgåede aftaler og ikke satte personlige succesoplevelser højere end holdet. Anders, som vi havde lånt fra U15 gjorde også en god figur i målet. Han blev holdt arbejdsløs i størstedelen af kampen, men viste sit store potentiale i 3. periode med flere rigtig gode redninger. De 2 mål kan han ikke klandres for.

Til sidst skal nævnes en unavngiven person fra Mors, der valgte at tage kampprotokolen fra trænerens uden at gøre opmærksom på dette. Blot fordi at den unge mand fra Mors endelig fik godt hul på sin måltørke og lavede 3 point. Han bedes aflevere kampprotokolen til træneren og kan se frem til et par hårde træninger efter vinterferien.

Og til de fodboldkyndige er kampens referent stadig AGF-tilhænger.

Skriv et svar