Svær kamp i vente for 1.herre

Når ÅFS tirsdag aften tager imod Brønderslev i herrernes UMBRO-liga, er der lagt op til en meget vanskelig kamp for hjemmeholdet. Brønderslev fører ligaen, og hidtil har de vundet alle deres kampe sikkert. Søndag kom der dog et par skår i glæden, da Brønderslev i pokalkvartfinalens sidste 10 minutter satte en 5-måls føring over styr imod ÅEF og siden tabte 9-8 i overtiden. Der er således ingen tvivl om at topholdet kommer til Århus for at vise, at dette var en fejl.

ÅFS har haft en vanskelig start på sæsonen med lutter nederlag. Samtidig har man været nødsaget til at lave udskiftning på trænerposten hvor Lars Erik Bartels er trådt til og resten af sæsonen udgør en duo med Peter Larsen. Lars Erik har 7 års trænererfaring i ÅFS og samtidig spillet på klubbens 1.hold siden 2001, og han er således fuldt ud klar over, hvad der venter: ”Den resterende del af sæsonen bliver ikke nem, men jeg tror fuldt og fast på, at vi kommer til at hente point. Allerede nu har vi i flere kampe klaret os bedre, end vi selv havde regnet med. Desværre har der også været et par mentale svipsere, som vi på det her niveau ikke kan tillade os.”
Lars Erik ser frem imod sin trænerdebut imod Brønderslev: ”Det er ikke den værste kamp at starte med. Vi får mulighed for at afprøve nogle taktiske ting uden nødvendigvis at skulle skele til stillingen på lystavlen. Samtidig skal vi selvfølgelig være klar til at gribe chancen, hvis Hot-Shots har en dårlig dag på kontoret.”

Der er kampstart i ÅFS Centret 20.00. Vel mødt.

Skriv et svar