Syngende lussing til 1herre

Lørdag tog UMBRO-liga holdet til Frederikshavn for at møde DM-outsiderne fra Frederikshavn Bulldogs. Efter det flotte resultat mod Brønderslev havde man forhåbninger om at yde modstand og måske stjæle et point. Det skulle dog hurtigt vise sig at Bulldogs var klasser bedre end ÅFS.

ÅFS forsøgte sig med højt pres fra start af hvilket gav store chancer, desværre i den forkerte ende og kun 6 mirakuløse redninger af Kaj Jensen holdt Bulldogs fra fadet de første minutter. Efter 4 minutter fik Bulldogs hul på bylden og scorede på kort tid 3 hurtige fra tæt hold. Herefter kom ÅFS lidt bedre med i kampen og efter en reducering til 3-1 ved to af dagens bedste (Anders Rognerud assisteret af Martin Rasmussen) fik ÅFS lidt tro tilbage. Det holdt dog kort for Bulldogs kom hurtigt på 4-1. Stillingen ved periode-pausen.

I 2.periode gik ÅFS mere defensivt til sagen. Hullet på midten skulle lukkes. Det blev det også men i stedet begyndte Bulldogs at sende en regn af kvalificerede langskud ned over de efterhånden noget frustrerede ÅFS’ere. 9-2 var stillingen efter 2.periode. Det enlige ÅFS-mål scoret af Lars Erik Bartels, assist Anders Jensen. Slutningen af 2.periode blev desværre skæmmet af hårdt spil og svinestreger fra begge sider som bl.a. resulterede i en brækket ÅFS-næse.

I 3.periode fortsatte kampen i samme rille. Bulldogs scorede efter velbehag og kun et få gange viste ÅFS tænder. Anders Rognerud (assist Martin Rasmussen) og Lars Mini blev noteret for to af periodens tre ÅFS lyspunkter. Det tredje lyspunkt var slutfløjtet og så kunne ÅFS endelig komme hjemad efter en ringe indsats.

Eneste positive ting var at overtal-undertal samlet blev vundet 1-0. Nok var Bulldogs imponerende gode men det var trods alt bekymrende at konstatere hvor hullet forsvaret var i denne kamp. Noget der skal rettes op inden Brønderslev besøges om 14 dage.

Skriv et svar