“Tæsk” har nuancer

De to forgange ÅFS-kampe i herrernes UMBRO-liga blev imødeset med nogen gru. Modstanderne var i lørdags særdeles formstærke Outlaws mens DM-favoritterne fra Brønderslev gæstede ÅFS tidligt onsdag aften.

Kampen mod Outlaws blev ikke nogen mindeværdig affære. Da Outlaws efter godt 6 min. nåede til den side i play-booken, som åbnede ÅFS-forsvaret, var det sket, og der stod Outlaws på resten af kampen. Slut-cifrene blev 13-3, ÅFS-scoringerne blev sat ind af svenskerne Sjöholm(2) og Dubbelman. Eneste andet ÅFS-lyspunkt var et sandt Youtube-moment da Skjerning i den grad manifesterede sig som gammel håndboldspiller og tyrrede Dr. Bartels i gulvet. Outlaws spillede i øvrigt en flot kamp til tider i meget højt tempo og virkede særdeles stærke – et godt medaljebud fra Vest denne sæson, hvis de holder niveauet helt til play-offs.

Kampen onsdag blev en noget mere adstadig affære. I ro og mag afviklede de to hold kampen – en tandløs affære i lavt tempo, uden tacklinger og nerve. Kampen igennem var Brønderslev spilstyrende, mens ÅFS med udgangspunkt i en god defensiv levede på kontra-løb. Efter 1.periode stod det 3-2 til Brønderslev. Desværre begyndte hjemmeholdet at sløse lidt i 2.periode og efter et opspilskiks, et uprovokeret selvmål og et målmandsdrop stod det 6-3, og kampen var reelt afgjort. Slutresultatet blev 8-4 til Brønderslev, i en kamp hvor der bemærkelsesværdigt nok ikke blev uddelt en eneste udvisning. Gram (2), Skytte og Bartels stod for ÅFS-målene.

De to kampe viste, at ÅFS i denne sæson nok må tage til takke med at glæde sig over, at ”tæsk” har nuancer;-)

Skriv et svar