Tæt kamp i lokalopgør.

ÅFS Floorball – Team Århus Floorball 3-3 (1-0,2-1,0-0,0-2).

Onsdag aften mødtes ÅFS og Team Århus i Århus Firma Sport til træningskamp. Begge hold stillede talstærkt op i sidste træningskamp inden sæsonpremieren.

Kampen blev en tæt affære uden mange chancer. ÅFS havde noget at revanchere efter ÅFK-nederlaget i sidste sæson. Mens Team Århus skulle vise, hvem der egentlig spiller i elitedivisionen.

ÅFS afprøvede en ny taktik i forsvaret, og den fungerede godt. Team Århus havde udover målene et par muligheder, men kom ellers ikke til nævneværdige chancer.

I den anden ende udnyttede ÅFS stort set alle de chancer, der var. Det blev således 3-0 inden Team Århus fik reduceret i 2. periode. ÅFS forsvarede, trods et konstant Team Århus pres, føringen i 3. perioder. Men i 4. periode førte et boldtab og forvirring i udskiftningen til endnu en Team Århus reducering. Dermed var der lagt op til en spændende afslutning, og med et par minutter igen tog Team Århus målmanden ud. Så var det 6 mod 5 i marken, det faldt ikke heldigt ud for ÅFS. Team Århus fik bonus af overtallet og udlignede til 3-3.

Efter den umiddelbare skuffelse over den sene udligning, må det siges at være et godt resultat for ÅFS inden weekendens kamp mod Sunds FC2.

Skriv et svar