Tak for deltagelsen i MBC 05.

Kære deltagere

Mange tak for jeres medvirken ved vores stævne i Bededagsferien. Vores oplevelse var at folk hyggede sig vældigt og festede det bedste de havde lært. Samtidig blev det krydret med floorball af høj klasse med masser af gode oplevelser på banerne.

Fra ÅFS side er vi overordnet meget tilfredse med stævnet, men der er altid ting som kan gøres bedre. Derfor vil jeg bede jer om at sende ros og kritik til mig, så vi kan tage det med i planlægningen for næste år.

Nu siger jeg næste år. Fra i år vil det blive således at de hold som var med i år, automatisk vil kunne få en plads før alle andre ved MBC til næste år. Det vil sige, at I alle med få undtagelser får lov at komme først i køen til MBC 2006. Undtaget dette, er hold som ikke levede op til de krav, vi som organisatorer stillede til dem. De får seperat besked.

Akilleshælen i år var alkohol på skolerne. Det lykkedes i nogen grad at leve op til hvad vi havde sat som mål. Men det var ikke godt nok. Vi har efterspil kørende med skolerne i disse uger. Skulle vi få lov at overnatte på dem igen til næste år, så vil der være endnu hårdere kurs overfor dette problem. Jeg kan oplyse at 2 hold ikke får lov at komme med i 2006, fordi de ikke kunne honorere vores krav. Som vi iøvrigt ikke finder er urimelige.

Alle hold, undtagen ganske få, får deres depositum overført, så snart vi har hørt endeligt fra skolerne om de enkelte klasseværelser. Det sker meget snart.

Ønsker man at komme først i køen til næste år, skal de holdansvarlige sende mig en mail om det inden 1. oktober.

Til sidst kan jeg oplyse at MBC 2006 ligger den 12-14 maj 2006.

Jeg vil ønske alle en god sommer.
William Ehmsen, Stævnechef MBC

Skriv et svar