Tale er sølv, tavshed er guld

Om det var manglen på egne evner, ren og skær rød rutine eller urent trav fra Lokomotivet, der førte til Loko sejr over lokalrivalerne fra Team Aarhus 2, var der søndag aften i ÅFS centret delte meninger om. Faktum er, at publikum endnu engang blev vidne til en underholdende og tæt afslutning mellem de to hold, og mere burde der ikke have været at sige om den kamp…

Loko var til midnatskampen i en stærk opstilling på to fulde kæder. Team Aarhus stillede også stærkt op og spillede bedre end Loko i 1. periode. Her var de gamle ben ved Loko trætte søndag aften. TÅF vandt perioden 1-0 og kunne godt have været foran mere. Begge keepere fik fat i det meste i denne periode, så publikum var vel underholdt på trods af kun én scoring.

I 2. periode kom Loko bedre med og lige så stille vendte kampen. Kim Pedersen fik efter en retur på et frislag sendt en baghånd i kassen til 1-1. Inden sidste periode var det således helt lige. Akkurat som i forårets kamp de to hold imellem. Her vandt Loko som bekendt også og sikrede sig dermed pokalen. I denne sæson bliver det formentlig ikke TÅF som kampen om ligaen skal stå imod, men nærmere Herning, som har set skræmmende ud indtil videre.

3. periode bød på mange chancer i begge ender, men her viste Loko sig mest rutineret og skarpest. Efter 15 minutter gik alt op i en højere enhed i 1. kæden, hvor bolden blev erobret på egen banehalvdel og efter samspil med Mads Skytte lagde William Ehmsen bolden til rette foran mål til Poul Nyborg som ikke svigtede og sendte bolden ind i kassen. Sæsonens bedste mål indtil videre. Samme Poul Nyborg lukkede kampen kort før tid i en kontra, hvor han i vanlig stil smed bolden op i krydset fra venstre side af banen. Den ellers sympatiske cand.theol udbrød her ”Det er for nemt!”. Det burde han selvfølgelig ikke have udbrudt, men egentlig kan man betragte det som en ros, for det var bestemt ikke nemt at vinde den her kamp. Og det må være udgangsreplikken. En meriterende sejr, som lover godt for et fortættende returopgør senere på sæsonen.

Tak til Team Aarhus og de udmærkede dommerne fra Bjerre for en god og tæt kamp og til publikum for at skabe en super stemning i hallen. Og det er sådan en takketale skal lyde.

Skriv et svar