Tanker omkring et mål.

Webjuntapraktikanten abr har i forbindelse med weekendens træningskamp mellem ÅFS 3 og TÅF 3 interviewet målscorer Anders Rasmussen!

abr: “Anders! Det var dit første mål for klubben, kan du beskrive målet?”

anders: “Ja – vi får et frislag ca. 7-8 meter ude foran deres mål. Det er lidt til venstre, så jeg tænker straks at det er nu jeg skal udnytte at jeg spiller med en right-stav! Jeg går til bolden, overvejer kort om jeg skal spille bolden til vores norske ven Eid – men nej – jeg banker resolut til bolden, og sandelig om den ikke går ind oppe i nærheden af venstre hjørne!”

abr: “Brugte du et slæbeskud?”

anders: “Nej – nu har jeg jo brugt mange timer i træningshallerne på at justere mit slagskud! Så jeg bruger simpelthen dette, da jeg vurdere at målmanden ikke kan holde et skud der kommer med omkring 60-70 km i timen.” (verdensrekorden er på omkring 190 km/t – red.)

abr: “Ifølge øjenvidner skulle du være meget glad efter målet! Kan du beskrive hvilke tanker der går gennem dit hovede umiddelbart efter målet?”

anders: “Ja! Jeg husker tydeligt hvordan jeg blev fyldt med en uundsigelig glæde i hele kroppen – det var som om jeg endelig slog til – som sagt så tænker man også på alle de sure træningstimer der er gået forud, men i sådan en situation er det det hele værd! Ja jeg rangerer faktisk dette øjeblik på linje med min konfirmation, mit første kys (han var 21 – red.) og den dag jeg opdagede at der var noget der hed en vandpibe!”

abr: “Onde tunger påstår at bolden ikke gik direkte i mål – der går også forlydninger om at H.C fra motionsholdet skulle have haft en stav på inden den går ind?”

anders: “Det er direkte løgn – forbandet løgn (de næste 4 sætninger er censureret væk – red.) – at ikke alle kan tåle min succes kan jeg ikke tage mig at – det er vel janteloven der slår til igen – jeg var i hallen den dag og jeg ved at det var MIT mål – det kan ingen tage fra mig!
Iøvrigt medgiver jeg gerne at bolden muligvis snitter målmandens skulder!
(red. var der under kampen, og kan bevidne at målet falder efter et forholdsvis hårdt skagskud – skuddet snitter dog en mand og ryger derefter indpå målmanden som dog ikke får fat i den – red.)”

abr: “Anders – hvad tror du målet kommer til at betyde for din fremtid?”

anders: “Som enhver anden floorballspiller har jeg naturligvis en drøm om at komme til sverige og spille – jeg tygger i øjeblikket på et tilbud om en lærlingekontrakt i Hanninge, men tror dog det er bedst for min udvikling hvis jeg bliver i ÅFS – at spille på landsholdet er naturligvis også noget jeg tænker på – jeg ved dog ikke om jeg gider bruger den tid der forventes!”

abr: “Anders! vi siger tak for at vi måtte misbruge din tid – og ønsker dig alt muligt held og lykke i fremtiden!

anders: “Selv tak”

abr: “Så er mikrofonen slukket…..skal du noget i aften?”

anders: “Nej – der er træning, men det gider jeg ikke til – skal vi ikke ryge noget vandpibe?”

abr: “Jo lad os det!”

anders: “Fedt – det er så en aftale (ifølge aftalelovens § 3 stk. 2 – red.) vi ses!”

Skriv et svar