That galt was it heller not!

Det var en kold, kold og mørk aften i december…. 11 spillere, 1 målmand og 2 trænere havde vovet sig ud i Frederiksbjerg Hallen. De skulle spille kamp mod lokalrivalerne fra TÅF, så der var bestemt lagt op til meget spænding denne aften!
Kampen var 3. damers allerførste gang på en rigtig floorballbane (med bander, 5 spillere osv). De fleste spillere var nystartet i år og havde dermed “kun” spillet en halv sæson. Resten var gengangere fra sidste 3. dame sæson. I målet sad Majbritt P og på sidelinjen, to meget spændte trænere.

Første periode startede lidt hektisk. Spillerne var for det meste vant til at spille 4 mod 4 og havde ikke øvet udskiftning, så der var mange nye ting at få styr på. Som 1. periode skred frem, fik spillerne mere og mere styr på spillet og ÅFS kom frem til et par gode målchancer. Selvom holdet gik til pause med at være bagude 1-0, havde de spillet en rigtig god 1. periode.

I de næste to perioder spillede holdet bedre og bedre. De gik ind i nærkampene, kæmpede hårdt om bolden med kroppen, havde et par flotte opspilssituationer og gode skud på mål. Godt halvvejs inde i 3.periode lykkedes det så endelig for holdet at få bolden i nettet. Målscorer: Benedikte Lind. Dog kneb det lidt i forsvaret, hvilket resulterede i at TÅF fik yderligere to mål på kontoen. Slutresultat efter 3 x 15 min: 3-1

Holdet skal have stor ros for deres inderlige fight igennem hele kampen – spillerne kæmpede om bolden med kroppen og ikke som frygtede (fra trænerne) med staven. Dejligt at spillerne, trods nederlag, forlod banen med et kæmpesmil på læben, og det var helt sikkert ikke den sidste kamp fra 3. damer. Både spillere og trænere er tændte på endnu en kamp mod TÅF i starten af det nye år. Stor tak og ros til Majbritt P. i målet og for opbakningen fra den lille håndfuld fans, der havde fundet vej til Fredriksbjerg Hallen denne kolde fredag aften.

Skriv et svar