The Old Firm III

3. division vest, kreds 3: ÅFS 3 – TÅF 3 2-5 (2-2, 0-1, 0-2)

Onsdag aften var der top opgør i 3. division, da ÅFS 3 tog imod rivalerne fra Team Århus i denne nyklassiker indenfor dansk floorball…
De to hold havde inden aftenens kamp fejet alt modstand af banen i divisionen i foråret og der var derfor lagt op til et tæt og spændende opgør.

ÅFS’erne startede kampen med at lægge et højt pres, hvilket da også gav resultat efter 6 minutter og ÅFS kunne bringe sig i front. Desværre gik der under to minutter før en gammel ÅFS-kending i skikkelse af den nuværende sportschef i TÅF Jens Ørhøj kunne snuppe en løs bold på midten og sætte bolden sikkert ind til 1-1. 5 minutter senere scorede TÅF igen, da Anders efter en tredobbelt redning måtte lade bolden passere. Lidt for passivt forsvars spil i den situation. Heldigvis kunne Jesper bringe balance i regnskabet efter lidt klumpspil for TÅF-målet.

I 2. periode kunne TÅF bringe sig foran 3-2 ved et skud, der snitter en forsvarsspiller på vejen og snyder en chanceløs Anders i målet. Intensiteten i spillet blev da også større og det kostede udvisninger til begge hold og desværre også noget af Carstens tand. Men når man kommer for Thy spytter man resterne ud og fortsætter. God stil, der er alligevel ikke noget man kan gøre ved det før kampen er slut. Det skal lige nævnes at det var rent uheld og en helt uforsætlig nærkamp.
Til tider var TÅF’erne spillet helt ned i denne periode, men der kom desværre ingen mål ud af det.

Kort efter 3. periodes start kom TÅF yderligere foran efter lidt panikspil i 4 mod 4, hvor ÅFS ikke helt havde omstillet sig ordentligt. Få minutter senere blev det nødvendigt at benytte nødbremsen på Hr. Ørhøj. Korrekt dømt straffe, som sikkert blev udnyttet til slutresultatet 2-5.
Resten af kampen blev der presset på mod TÅF-målet, men keeperen blev igen og igen Hasselagerdrengenes redningsmand.

Det var i den grad et lokalopgør, der indeholdt alt hvad sådan et ellers bør. Spænding, tempo, hårdt spil (til tider lige over grænsen) og en allerhelvedes god fight.
Desværre lyver resultatet lidt, da kampen var noget tættere end de 5-2 som slutresultatet blev, men TÅF kendte deres besøgstid og den store TÅF-keeper agerede ganske imponerende som et plankeværk og var stærk medvirkende til at ÅFS’erne for første gang i 8 kampe måtte forlade banen som tabere.
Når alt kommer til alt var sejren fortjent nok, selvom det var ÅFS’erne der sad på spillet i størstedelen af kampen, men når man ikke scorer på sine chancer, og modstanderen gør, er det svært at vinde floorballkampe.

Claus spillede en kompromisløs back, der ikke tillod modstanderen meget. Desuden stod vores egen målmand Anders også en rigtig fornuftig kamp, der ikke kunne gøre noget ved TÅFs scoringer.

TÅF3 endte fortjent med at vinde divisionen med ÅFS3 på andenpladsen. Desværre spiller de to hold i hver deres division til næste år, men da ÅFS’erne ikke kan havde sådan et nederlag siddende er her en åben invitation til TÅF3 om en venskabskamp, når den nye sæson begynder.

Skriv et svar