Tid til at hjælpe i hverdagene?

De seneste par år har klubben deltaget i mange ting, som har medvirket til at brede kendskabet om floorball. Det være sig bla. at afholde en årlig skoleturnering samt at undervise på skoler og gymnasier. Mange af disse aktiviter ligger om formiddagen på hverdage, hvorfor det kun kan lade sig gøre, da vi har mange studerende i klubben.

I år er det (u)heldigvis sådan at tidligere års tordenskjoldssoldater har færdigjort deres respektive uddannelse, hvortil der er kommet et hold.

Hvis det skal være muligt for klubben at forsætte disse ting, skal der nye kræfter til, det er her DU kommer ind i billedet.
Opgaven er hovedsagligt at undervise og dømme floorball, men da målgruppen er nybegyndere, så er hverken dommerkort eller trænererfaring påkrævet. Det vigtigste er en smittende glæde ved at have en stav i hånden, og en lyst til at missionere budskabet om vores fantastiske sport 🙂

Nogle af opgaverne belønnes med direkte løn eller gavekort.

Interessede kan skrive til undertegnede på formand@aarhusfloorball.dk. Så notere jeg at I har tid til at hjælpe om formiddagen, så jeg kan spørge, når der er noget konkret på bedding.

// Anders Lovén, Formand

Skriv et svar