Tid til at melde sig under Mandehørm fanen

Mandehørm er et stort og anderledes motionsløb – kun for rigtige mænd. På turen rundt i området omkring firmasporten skal deltagerne bogstavelig talt gennem både ild og vand:)

Igen i år skal ÅFS stille med alle de dygtige og rutinerede kræfter vi kan, for at sikre et velgennemført løb. Vi skal meget gerne stille med 50+ hjælpere, så drop fedkogning og cafebesøg og kom og få en sjov og hyggelig dag med resten af klubben.

Arrangementet løber af stablen lørdag d. 15. oktober. Hvis du ikke kan deltage på selve dagen, er der også opgaver, der skal løftes op til løbet – primært onsdag d. 12 og fredag d. 14.

Indtjeningen fra løbet går til klubben som helhed, og er bl.a. med til at sikre vores relativt lave kontingent. Derfor er det vigtigt at alle klubbens medlemmer bakker op og giver en hånd med.

Ligesom sidste år vil der efter endt arbejdsdag være en medhjælperfest, som tak for den store indsats.

Tilmelding OG framelding senest 2. oktober til Gis på: gismlt@hotmail.com (husk at angive et mobilnummer, som man kan fange jer på på dagen).

Hvis I ikke kan hjælpe hele dagen, så skriv venligst i hvilket tidsrum, det passer jer bedst. Hvis I ikke kan hjælpe til selve løbet, må I gerne skrive om I kan hjælpe i ugen op til – primært onsdag og fredag.

Ser frem til at samle et super ÅFS team:)

Mvh.
Gis
ÅFS bestyrelse

Skriv et svar