Tidligere anfører takker af

Det er en af de store profiler, som vi må sige farvel til, når landsholdsspilleren og den tidligere anfører Jasmin Damm stopper i Århus Floorball Klub TST efter fem år.

Hvad skal du lave nu?
Efter 5 år på Jurastudiet i Århus, skal jeg nu videre til København. Jeg har fået job som advokatfuldmægtig, hvor jeg begynder til sommer.

Hvad er dit bedste minde?
Der er rigtig mange gode minder fra min tid i ÅFK. Men det bedste må nok være, da jeg var anfører og vi vandt DM-guld i 2017 – idet vi som det første hold nogensinde derved vandt både pokal- og DM-guld 3 år i træk.

Derudover glemmer jeg heller aldrig mit første år i ÅFK. Selvom vi tabte finalen til min tidligere klub, så er det alligevel en sæson, som har haft stor betydning for mig.

Hvad vil du savne?
Først og fremmest vil jeg savne holdet – pigerne er ikke kun mine holdkammerater, men også mine veninder. Selvom vi på holdet er forskellige og har forskellige aldre, så er der plads til alle, og alle kan med hinanden – det er nok også en af de ting, som særligt kendetegner ÅFK. Derudover kommer jeg helt bestemt til at savne folkene bag/i ÅFK. Der er mange ildsjæle i klubben og mange fantastiske personligheder, som man ikke kan andet end at komme til at savne.

Hvad skal folk vide om ÅFK?
Det er en klub, hvor der er plads til alle, og hvor der er en rigtig ”klubånd” 🙂 Der er et rigtig godt fællesskab i klubben og en god opbakning – når vi spiller vigtige kampe kan man eksempelvis både høre formanden, ÅFK’er fra andre hold samt tidligere spillere komme med tilråb. Derudover sluttes hver sæson af med MBC, hvor alle ÅFK’er fester og arbejder sammen på tværs af holdene, hvilket styrker fællesskabet i klubben endnu mere. Så alt i alt en god klub, som man gerne vil komme tilbage til 🙂