Tidligere DM-guld anfører klar for ÅFK

ÅFK bliver forstærket med den 29-årige forward Anders Kristensen, der efter ti sæsoner i Team Århus Floorball skifter til den blå ÅFK-trøje. Anders Kristensen er en rutineret og målfarlig spiller, der erfaring fra det danske landshold, Europa Cup deltagelse – samt var anfører, da DM-pokalen røg til Aarhus i 2010.

Ligaudvalgsmedlem Jens Ørhøj glæder sig over tilgangen:

– Anders har været med på hele rejsen  gennem ti år i Team Århus Floorball til toppen af dansk floorball, og han er en spiller, der ved, hvad der skal være til at være til på topniveau – og samtidigt har en stor erfaring, der kan gives videre til de yngre spillere – så jeg er meget glad for, at han er med i det nye projekt i ÅFK, hvor hans kvaliteter kan bruges både på og udenfor banen, udtaler Ørhøj.

Anders Kristensen ser også frem til det nye projekt og den kommende sæson i ÅFK – og vi har stillet ham en række spørgsmål:

Du er ny i ÅFK – hvad er dine forventninger til klubskiftet?

Jeg ser frem til at møde en masse nye mennesker i ÅFK, og de har allerede taget godt imod ved MBC. Og så er det positivt med en klub, hvor man nu satser på både herre- og dameligaholdet, mens der samtidig er plads til breddespillere.

– Hvordan ser du på det nye projekt?

Jeg synes det ser spændende ud, hvor mange ting skal finde sammen. Nye spillere, gamle spillere, ny træner, ny klub og nye omgivelser. Men jeg tror på det kan blive en succes.

– Hvordan ser dine ambitioner ud for den kommende sæson?

Målet er naturligvis en masse spilletid og sejre til holdet, men nu må vi se hvordan sæsonen forløber. Planen er en seriøs indstilling og godt humør, og så ser vi, hvor langt det rækker.

– Ordet er frit?

Jeg ser frem til de nye bekendtskaber i ÅFK. Hvis folk fortsætter stilen fra MBC, så skal det nok blive godt og festligt

Skriv et svar