Tidligere storhold venter.

Elitedivision herrer: Brønderslev Hotshots FC – Århus FS Floorball
Søndag d. 26. oktober kl. 17.45 i Brønderslev Hallen

Det er udfra tabellen rækkens bundhold Århus FS gæster søndag eftermiddag i Brønderslev. BFC Hotshots var for få sæsoner siden med helt i toppen af dansk herrefloorball, men efter nogle markante spillerafgange er nordjyderne nu i gang med at bygge et nyt ungt hold op, hvilket har kostet i tabellen.

Brønderslev har endnu ikke skrabet point i hus i sæsonens første fire kampe, og holdet skuffede i den forgangne weekend mod oprykkerne fra Vissenbjerg. Derudover er nederlagene dog faldet mod rækkens tre tophold – og Brønderslev begrænsede nederlaget mod danmarksmestrene fra FC Outlaws til 3-5, hvilket aftvinger en sund respekt. Brønderslev har også helt sikkert en trup, der kommer til at drille flere hold igennem sæsonen, og sidste år trak nordjyderne da også det længste strå i begge kampe mod ÅFS. Så der er krævet fuld koncentration og disciplin gennem alle 60 minutter, hvis ÅFS skal tage en sejr med hjem.

ÅFS har haft et par ugers kamppause efter sejren i Esbjerg, og træner Jeppe Hansen har arbejdet på at få flere af de skadede spillere kampklar. Dette er dog ikke lykkedes fuldt ud, hvilket skaber en del tvivl omkring truppen til søndagens kamp. Set i forhold til Esbjerg-kampen er truppen dog forstærket, så materialet er helt sikkert tilstede til at sikre et godt resultat søndag.

Henrik Engelsen og Lars Skytte kommer med deltagelser i hhv. A-landsholdssamling og U-landsholdssamling i bagagen, og det bliver spændende og se, om de to centers kan fortsætte de gode takter.

Skriv et svar