Tilbage på rette kurs

Sæsonens anden hjemmekamp bød på et opgør med nabobyens hold, Raptors.

Igennem de sidste par kampe har ÅFS 3 formået at holde modstanderen fra at score lige i starten, og det var også planen at fortsætte den stime. Men. Randers holdet var tydeligvis af en anden opfattelse og efter 20 sekunder og et skudforsøg udefra, lå bolden bag ÅFS’ indkaldte målmand, Magnus. En start der absolut ikke var optimal, især ikke da Randers formåede at score til 0-2 halvvejs igennem perioden. Men.

Så viste de unge herrer atter, at de ikke ligger sig ned i modgang og blot et minut efter 0-2 målet kæmpede duoen Thorbjørn og Daniel B. sig til en scoring tæt på mål, Daniel stod for assisten til Thorbjørn.

Det gav fornyet kampgejst og resulterede i yderligere to mål til ÅFS. Først af holdets anfører Morten F. der uassisteret fik bolden i mål efter tæt kamp omkring målmanden. Og kort tid efter var det atter Thorbjørn, der kunne prikke den lille hvide ind bag målmanden. Assist af Daniel ’DK’ Knudsen.

Efter første periode var stillingen 3-2.

 

Det flotte comeback skulle holdes og udbygges, så der skulle fokus på fra start af anden periode. Der gik heller ikke lang tid, inden Randers fik en udvisning på grund af spil med hånd eller hoved, og det udnyttede de unge herrer til at udbygge føringen til 4-2 ved Morten F. assisteret af Peter. Følelsen af sejr lå måske i baghovedet. Men.

Randers havde ikke tænkt sig at give op, og de fik kæmpet sig tilbage i kampen og pludselig stod der 4-4. Der blev gået lidt mere til modstanderen herefter og det resulterede i en udvisning til hard-hitting Rasmus for hårdt spil. De to minutter blev dog redet af uden mål til Randers. Da Peter kort efter fik en udvisning, og der atter skulle kæmpes i undertal, lykkedes det for Raptors at få føringen.

I de døende sekunder af perioden beviste Jacob, at han lytter efter når træneren giver ordre fra sidelinjen. ”Brug kroppen” Brøllede Børsting, og så var der endnu en to minutters til det unge ÅFS hold. Anden periode 1-3 (4-5).

 

Med alt for mange udvisninger i anden periode og startende med blot fire mand fra starten af 3. periode skulle der nu kæmpes hårdt for atter at indhente Randers holdet.

Undertalssituationen blev redet af og der blev kæmpet for at komme til chancer. Sharp shooter Sebber havde en del skud på stolpen, men bolden ville ikke ind og heller ikke da Randers fik en udvisning for ukorrekt afstand lykkedes det ÅFS at udligne. Men.

Med fem minutter tilbage af kampen tildeles ÅFS et straffeslag. Holdets anfører går forrest og gør sig klar til at eksekvere straffeslaget. Mens alle holder vejret i spænding, løber Morten F. ned mod Randers’ målmand, begge fuldt koncentreret i en stille hal. Sekunder senere bryder jublen ud blandt ÅFS spillerne og publikum. Udligningsmålet er en realitet og nu skal der for alvor kæmpes, så kampen kan vindes. Randers vælger kort efter at tage en time-out.

Efter spillet er sat i gang, får Randers et skud på mål, men målmanden Magnus er sikker. Han kaster bolden ud til Daniel B., der kvitterer ved at sænke et smukt skud ind bag Raptors målmand og sikrer dermed føringen.

I forsøget på at holde føringen får hard-hitting Rasmus endnu en udvisning med godt et minut tilbage. Denne gang for hårdt spil. Nå ja, det var det også første gang. Randers vælger naturligt nok at lade deres målmand gå ud og bringe en sjette spiller på banen i deres powerplay situation. Men.

Thorbjørn, der agere top i ÅFS’ boxplay, får prikket bolden fra en Randers spiller, og kan sende den i et frit mål over en halv banelængde. Dermed blev kampen lukket og ÅFS kunne gå fra banen med en 7-5 sejr.

Tredje periode 3-0.

 

Der kan kun være én ”kampens spiller”, og selvom der var flere kandidater, var det Daniel B., der løb med titlen for hans afgørende føringsmål. Det forklarer nok, hvorfor flere af publikum måtte tage til Skejby Sygehus bagefter for at få behandling for klappe-sår i hænderne. Tak for støtten.

Skriv et svar