Tilbage på sporet for 2. herre

Hjemmeholdet var også totalt toneangivende kampen igennem. Højt tempo, hurtigt boldomgang og helbanepress fungerede for hjemmeholdet og Skanderborg havde mere end svært ved at holde stand. Kun en stribe flotte redninger af Skanderborg-keeperen, den tidligere ÅFK’er Kristian Øe, holdt ÅFK fra at afgøre kampen allerede i 1.periode som endte 2-1 efter Skanderborg faktisk var kommet foran ved en anden tidligere ÅFK’er Mette (Egeberg) Borch.

Kun 4 minutter inde i 2.periode førte ÅFK med 6-1 og herfra var det kun et spørgsmål om sejrens størrelse. Alle 3 kæder kom i spil og efter 2.periode stod det 10-1 bl.a. efter høj effektivitet af Jacob Vibenholm og et smukt lob fra Walid.

I 3.periode faldt ÅFK lidt i tempo og Skanderborg havde held til at gøre kampen noget mere fysisk. Alligevel vandt ÅFK perioden 3-2 og slap nådigt derfra med én enkelt skade til en ellers velspillende Daniel Bendixen.

Kampen endte 14-3 efter en alt taget i betragtning acceptabel indsats af hjemmeholdet. Især backparret Dubbelman-Meldgaard fungerede og gav optimale arbejdsbetingelser for wings. Lidt for mange opspilsfejl generelt og for mange brændte chancer giver dog masser at arbejde med resten af sæsonen.

Point:
Bartels 2+3 (insisterer på at referenten blev snydt for en assist)
Jon 3+0
Walid 2+1
Vibenholm 2 +1
Daniel 2+1
Uffe 1+2
Johan 1+0
Dam 1+0
Nicklas 0+1
Meldgaard 0+1

Skriv et svar