Tilbage på sporet…uden lokomotiv og fyrbøder!

Efter tragedien mod Skanderborg i sidste uge, var det et rystet ÅFS hold
der tog til Bjerre Millenium Blue Kangaroos 2000, uden en eksamensplaget
træner og skadet topscorer (var blevet vikartræner). Bjerre havde slået netop Skanderborg på hjemmebane, så der var helt sikkert en svær kamp i vente.

Belært af erfaringerne fra sidste kamp, var det taktiske oplæg at spille
afventende og løbe kontraerne, istedet for det normale høje pres. Desuden var der focus på kvaliteten af afslutningerne frem for kvantiteten. Kampen gav desuden plads til keeper Morten Didriksen, som spillede en absolut godkendt kamp.

Bjerre startede til ÅFS' overraskelse med 2 mand i højt pres, som gav noget usikkerhed i de bagerste rækker. Men efter et hurtigt Bjerre Millenium Blue Kangaroos 2000 mål, overtog ÅFS stille og roligt teten. Et efterhånden solidt og velspillende forsvar gav en del kontrachancer. Derfor var det heller ikke helt ufortjent at ÅFS kunne gå til pause med en føring på 3-1. Specielt 1. kæden med Brøns – Mini og Gram – Johan D. – Peter ( den til dag datos tyndeste 1. kæde i ÅFS. historie) fungerede godt, og stod også for alle periodens mål.

I pausen blev der snakket om færre berøringer og hurtigere spil op på wingerne. Specielt i 2. kæden med “2 driblestærke” backer, havde “sidste øjebliks” afleveringer skabt uro i bagerste geled, noget der skulle rettes op. Som sagt så gjort. Opspillet blev bedre og bedre, og vikartræneren stod næsten med tårer i øjnene og bløde knæ, da begge kæder skabte chancer både i opspil og på kontraerne. Efter et hurtigt ÅFS mål, fik Bjerre Millenium Blue Kangaroos 2000 reduceret til 2-4, men derfra var der ikke tvivl om kampens udfald. Om det var udskiftningen af Henrik “i Tylstrup spillede vi kun 1 minuts skift” der gav det sidste vides ikke, men Sune “med de våde og noget sure sokker” samt Rise og Benny, fik sat skik på spillet i 2. kæden. som også kom på scoringstavlen. En genindskiftet Henrik fik assisten på Bennys mål. Måske kampens bedste, hvor 10-12 afleveinger i træk til sidst endte med en scoring. Resten af kampen spillede ÅFS klogt, og kunne løbe mange contraer. Det udfærdige sig i en del chancer og mål, specielt Johan “jeg kan kun score med den gamle stav” Dubbelmann, der på dagen satte 3 træffere. Derudover lavede Brøns 2 kasser (ja… i læste rigtigt), Mini, Markus og Benny satte en enkelt, og når “Gram” bliver ændret til “Kilo” kommer der nok lidt mere punch i staven, så han kan lave lidt flere end den ene han fik i kampen. Det var ihvertfald ikke chancer der manglede. Iøvrigt var det yderst posetivt at 2. kæden vandt deres +/- statestik med 2-1, samt vi kun fik 1 udvisning. Det var ikke engang for brok, imponerende set i lyset af, at Bjerre Millenium Blue Kangaroos 2000 fik godkendt et mål, som vi bestemt ikke mente var inde..(og I får os aldrig overbevist… 🙂 )
Kampen endte 9-4 i ÅFS favør, og sjældent har sejrssangen lydt så godt, som da eksamenstræneren efter kampen tog sin telefon…

En velspillet kamp, med 2 hold der gerne ville spille floorball. Tak til
Bjerre Millenium Bl….. for en god kamp, fedt at spille i en hal med
tilskuere og god stemning. Også tak til de fremragende dommere, som vi har indstillet til en højere løn, så de kan få reperaret bilen og komme sikkert til Bjerre…. 🙂

Skriv et svar