Tilst og Skjoldhøj i floorballhumør med stor floorballdag


Først er klubben vært ved Skolernes Floorballdag – den. 8. november. Samtidig over hele landet arrangerer floorballklubber skolestævner for lokale skoler. Til stævnet i Tilst, TST Aktivitetscenter, er der tilmeldt 170 skolebørn fra 0.-3. klasse fra lokale skoler i Aarhus V. Stævnet afvikles fra 9-14 med kampe på 3 baner og et floorballaktivitetscenter i tilstødende lokaler.

Som opfølgning på denne dag lancerer ÅFK TST et nyt U11-hold, som også har første træning 8. november – i morgen –  kl 17.30-19 på Skjoldhøjskolen. Alle interesserede er velkomne til et prøve kræfter med sporten.

Kl. 19.00 fortsætter floorballdagen på Skjoldhøjskolen, når ÅFK TST er vært ved et mini damefloorballstævne med deltagelse fra Hørning og Mørke. Stævnet er forhåbentlig første skridt imod et stærkt damefloorballnetværk i Østjylland.

Samtidig i TST Aktivitetscenter med kampstart 19.30 spiller ÅFK TST’s forsvarende dobbelte pokalmestre pokalkvartfinale imod Frederikshavn. Det er sæsonens første helt store prøve mod sidste års DM bronzevindere, men hjemmeholdet er klar til at kæmpe for nok en pokal til Tilst. Der er gratis entre.

Århus Floorball Klub TST er klar til Face Off på en floorballdag for alle aldre og niveauer.

Skriv et svar