To gange Frederikshavn – to gange nederlag

ÅFS Floorball – Frederikshavn Bulldogs 1-6
FC Outlaws – ÅFS Floorball 6-1

1. damerne fra ÅFS har i de to forgangne weekender været i kamp mod frederikshavnerholdene fra Bulldogs og Outlaws. Selvom begge kampe endte med et 6-1 nederlag til ÅFS’erne var der ikke mange lighedspunkter mellem de to kampe.

Hjemmebanekampen mod Bulldogs var en særdeles tam affære uden gnist og vilje fra begge holds side. For ÅFS’ vedkommende må det mest positive siges at være deres åbning af målscoringen med et skud laaaaaangt udefra af Marie Louise Tøttrup. Meget sigende for kampen at afslutningen faldt fra egen banehalvdel, for Bulldogs formåede at lukke helt ned for ÅFS, så snart de bevægede sig i nærheden af hundenes eget hus. Efter den lidt overraskende ÅFS føring begyndte Bulldogs straks at rasle med lænkerne, og uden de store problemer bragte de sig selv foran i kampen. Det blev en meget forudsigelig kamp, hvor Bulldogs var toneangivende, men dog kun imponerede i glimt. ÅFS’erne imponerede negativt ved manglede initiativ og vilje. De var stillestående og forudsigelige i deres spil frem ad banen, og Bulldogs stod blot og ventede på at opsnappe en lang bold eller en ÅFS fejl. Kampen endte derfor med en fortjent sejr til Bulldogs på 6-1. Lyspunktet hos ÅFS var Cindy S. Knudsen, der i elvte time var blevet hidkaldt og passede målet over al forventning.

I lørdags ventede en kamp mod mesterskabsaspiranterne fra FC Outlaws, og trods en del afbud var der heldigvis helt andre boller på ÅFS suppen til denne kamp. Det blev en livlig affære med mange, gode chancer i begge ender. ÅFS opspillet fungerede rigtig godt, men foran mål manglede den sidste skarphed. Skarphed havde Outlaws til gengæld, og den mindste ÅFS uopmærksomhed blev straffet. Outlaws velkendte tværpasninger gjorde ondt på ÅFS forsvaret og kastede en del mål af sig, men i løbet af kampen kom forsvaret til at hænge bedre og bedre sammen. Det var ligeledes positivt at bemærke, at ÅFS kampen igennem formåede at udfordre og spille sig frem til chancer. Heldigvis gav det mod slutningen pote en enkelt gang, da Thea Henriksen fik lagt en bold ind foran Outlaws målet, hvor Mette-Marie Bülow stod klar. ÅFS kunne derfor tage fra Frederikshavn med et hæderligt 6-1 nederlag. Holdet leverede en rigtig god indsats og specielt Johanna Axelsson løste, efter blot to træninger med holdet, sin opgave som center rigtig godt. På mål havde ÅFS Marianne Rytter, der trådte til i nødens stund, og hun skal også have stor ros for sin indsats.

Forhåbentlig har ÅFS glemt alt om kampen mod Bulldogs og tager i stedet takterne fra kampen mod Outlaws med sig videre til weekendens vigtige kamp mod AaB.

Skriv et svar