To tætte opgør mod Viborg og Odense har vist at 2.dame kan drille topholdene i 1.division.

ÅFS-Viborg 2-3

09.22: 1-0 Borlette Bøhring assist Julie Perto

11.07: Udvisning ÅFS (2 min. – ukorrekt slag)

26.04: 1-1 Viborg

31.30: Udvisning ÅFS (2 min. – for mange spillere på banen)

40.46: 2-1 Anna-Birtha Lindved assist Borlette Bøhring

56.46: 2-2 Viborg

59.03: 2-3 Viborg

 

ÅFS-Odense 2-3

Der herskede ingen tvivl om, at det var en svær kamp som dame 2 stod overfor, når det suveræne tophold fra Odense gæstede ÅFS-centret søndag. Odense har vundet alle deres kampe indtil videre og har i gennemsnit scoret 9 mål pr kamp.

Pasgaards og AC’s tropper talte hele 17 spillere mod Odenses 11, så der var ingen tvivl om, vi skulle få løbet med Odense og gøre dem trætte.

1. periode presser Odense os, og vi får kun få gange spillet os op i nærheden af Odenses mål. Vores 3 kæder kæmper mod Odenses 2.  Fynboerne får testet vores forsvarspil, men storspil af Mia i målet sørger for, at der kun går 2 mål ind.

I pausen blev der snakket konstruktivt og fokuseret på, hvad vi skulle gøre bedre for at komme mere ind i kampen.  Fra start i 2. periode får vi skabt chancer og har mere styr på spillet.  Vi presser Odense længere tilbage på banen og vores opspil virker, men det er også tydeligt at Odense er et rutineret hold og de får lukket af foran deres mål. Odense får udbygget deres føring ved et træls selvmål hvor vi ved rent uheld får bolden sendt i mål i stedet for væk. I et powerplay sidst i perioden begynder vi for alvor at vise tænder, men vi kommer stadig ikke forbi fynboernes målmand.

Bagud med 3 mål virkede det noget svært, men ÅFS’ 2. damer ville ikke bare lægge sig ned og blive kørt over af topholdet. 5 minutter inde i 3. periode fik vi endelig hul på bylden, da Karen Davidsen (assisteret af Pia Tolstrup) får netmaskerne til at blafre bag Odense-målmanden.

Vi får derefter presset modstanderne og overtager i perioder spillet. Topholdet virker frustreret og frustrationen bliver bare større, da Marie Zwergius reducerer til 2-3 på et oplæg fra spillende træner Henriette Pasgaard. Odense tager timeout og gør hvad de kan for at få scoret endnu et mål til at lukke kampen, men defensiven og Mia Mogensen i målet virker. Godt 2 minutter før tid får ÅFS et powerplay – nu skal alt satses for at få scoret det mål, der giver point. Spillet sættes i gang og Mia hopper ud, så vi spiller 6 mod 4. Chancerne kommer og kommer, men kampen ender uden flere scoringer og dermed et snævert nederlag til ÅFS.

5.53: 0-1 Odense

10.11: 0-2 Odense

27.30: 0-3 Selvmål

35.15: Udvisning Odense (2 min. – gentagne forseelser)

45.56: 1-3 Karen Davidsen (ass. Pia Tolstrup)

54.49: 2-3 Marie Zwergius Christensen (ass. Henriette Pasgaard)

57.47: Udvisning Odense (2 min. – fejlagtig afstand)

60.00: Udvisning Odense (2+10 min. – dårlig opførsel)

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Skriv et svar