To vigtige point til damerne

Aab – ÅFS 0-4 (0-0, 0-2, 0-2)

Efter en forrygende kamp imod Outlaws weekenden forrinden var det med en blandet fornemmelse, at ÅFS damerne tog til Aalborg. Selom holdet, efter at have været så tæt på at tage point fra frederikshavnerne, var sultne efter sejr, var mange odds imod os. Med kun 9 markspillere, hvoraf flere var debutanter og de fleste faste spillere på nye pladser, vidste vi, at det ville kræve stor koncentration fra alle for at vinde.

1. periode startede noget rodet ud. Defensiven var ikke ligeså sikker som den plejer, samtidig med at spillerne ikke var skarpe nok foran målet. Det var dog ikke værre end at perioden endte 0-0 – trods et powerplay til Aab.

I 2. periode så det straks bedre ud. ÅFS-pigerne fik gang i opspillet, og der kom en masse flotte chancer. Kampens første mål blev scoret af Helena Grove, som blot en uge forinden var rykket op på 1. holdet, assisteret af Stine Lausten. I løbet af perioden blev spillet blot bedre og bedre, og efter adskillige skud på stolpe og overlægger fik A.B Lindved scoret kampens andet mål ved et flot trækskud lige i krydset.

Der stod 0-2 ved pausen, men det var skønt at se hvordan pigerne i 3.periode spillede som om der atter stod 0-0 på tavlen. Intet var vundet endnu, og holdet var ikke tilfreds med 0-2. Dette blev klart, da Henriette Pasgaard blot 4 minutter efter pausen scorede til 0-3, atter assisteret af Stine Lausten. Aab havde dog også deres andel af gode skud, men Anette Kjeldgaard var som altid en klippe i målet.
Spillet i 3. periode kørte rigtig godt og Aab's forsvar blev mange gange spillet tyndt. Bl.a. da Helena Grove, assisteret af Henriette Pasgaard, fik scoret kampens fjerde og sidste mål.
Resten af perioden var ÅFS fortsat spilstyrende, og pigerne fortjente flere mål på tavlen. Skarpheden manglede dog stadig, og flere chancer blev desværre forspildt.

Det mest positive ved denne kamp var dog at se hvordan alle spillerne voksede med opgaven. Debutanterne fik scoret op til flere gange, og især de to nye centerspillere Stine Lausten & Rikke Kruse gik uimponerede til deres nye positioner.

Næste kamp er imod Bulldogs d. 20/1. Der garanteres spændning lige til det sidste!

Skriv et svar