Tørfisk…

2. damerne har i år sat sig det mål, at de svage hold i puljen skal have lammetæv! Et mål der umiddelbart skulle kunne gennemføres, men dog kræver fuld power fra de blå i alle 60 minutter. Det skulle vise sig, at blive lidt af en udfordring denne søndag…

13 ÅFS'ere vs 8 hajer uden en træner. Man kan godt forstå Esbjerg havde lavet en taktik om at spare på kræfterne, og med to skridt til siden og tilbage igen, mindede de da også mere om en flok linedancere end floorballspillere i starten af første periode.
Taktikken lykkedes dog tilsyneladende, for der skulle gå hele 12 minutter før Maria fik hul på målbylden for ÅFS. Tove fuldte op minuttet efter, i øvrigt hendes første mål, og mål veteranen Milling sendte også bolden i nettet til stillingen 3-0, hvilket holdt perioden ud.
I omklædningen talte træneren med store ord. Han mente således ikke, at det fandtes et lavere gear end det modstanderen viste, og vi var hoppet med på vognen. Ikke mere mormor hockey, nu skulle der tempo på!

Esbjerg startede anden periode i overtal, men kom dog ikke til de chancer. Igen fuldtallige løb ÅFS kontra, og Maria passerede uden problemer Esbjergkeeperen til 4-0, hvorefter Signe, der blev kampens helt store profil med utallige flotte langskud, gjorde det til 5-0.
Koncentrationen dalede, og med fem minutter igen kostede en misforståelse i forvaret et mål til hajerne, der åbenbart alligevel lå på lur.

5-1 er langt fra de førnævnte lammetæv, så pausen blev brugt til at genfinde noget gejst og sætte et nyt mål om 5 scoringer i sidste periode. Toget kom endelig i omdrejninger, og målsætningen blev næsten indfriet. Således blev det til fire mål med scoringer af Sanne, Milling (i den efterhånden legendariske pirouette) samt Signe.

Alt i alt et okay resultat, specielt de nye spillere Tove og June leverede flot spil, hvilket lover godt for de kommende kampe.
Med sejren indtager ÅFS 2. damer nu førstepladsen i puljen, og det er holdets målsætning at blive i toppen!

Skriv et svar