Top mod bund i aften.

Som tidligere annonceret spiller 1. holdet i dag en intern kamp om ære – de uerfarne drenge under 25 år møder de toptrimmede og teknisk velfunderede mænd over 25. Der vil efter sigende være forstærkninger i form af et par ældre 2. holdsspillere.
Kampstart er 19.15 i Firma Sporten, de unge spilleres forældre insisterede på det tidlige tidspunkt. “Drengene skal jo være udhvilede til skolen onsdag” lyder det fra en bekymret mormor.
Som det er set ved lignende arrangementer kan der ikke være megen tvivl om udfaldet. Spørgsmålet er blot hvor mange mål oldstars vinder med.
Allerede ved mandagens fortræning var det tydeligt, at flere af de unge spillere ikke havde den fornødne form til at stå distancen. En lang blå mandag kan dog have påvirket de små.
Juniortræner og sjovt nok også cheftræner for de unge, Anders Brøns har tilsyneladende haft så store problemer med at lave nogle ordentlige kæder, at det har taget hele natten. Først klokken halvsyv i morges var de på plads. Det mere rutinerede oldstarshold har ikke haft et sådant besvær. Med topspillere på alle pladser vil stort set alle kædekombinationer være mere end rigeligt til at slå de små.
Selvom der ikke spænding om resultatet er der dog spænding om andre ting:
Bliver der lavet en ninja?
Holder de unge til en hel kamp?
Kan dommeren huske sin alder?
Vel mødt!

Skriv et svar