Topbold i weekenden.

Kom og oplev Festlig Forrygende Floorball!
Førstkommende søndag kan Århus Firma Sport lukke dørene op for 3 topkampe i Danmarksturneringen i floorball. Det er Århus Firma Sports elitedamer, 1. herrer og 2. herrer, der tager imod hver deres hold, og dagen lægger op til nogle spændende kampe.
Der er fri entré i Århus Firma Sport Idrætscenter, Paludan-Müllers Vej 110, 8200 Århus N.

Kl. 14.00 starter elitedamerne ud med at møde Odense FC1, der med 3 spillede kampe, har placeret sig i spidsen af damernes sydpulje. Århus Firma Sports elitedamer ligger på en andenplads med kun 2 spillede kampe, en placering de århusianske piger er meget opsatte på at ændre denne weekend. Og efter en 6-0 sejr til ÅFS i tirsdagens træningskamp er pigerne klar til søndagens kamp med masser af spillegejst og optimisme i benene.

Kl. 16.00 møder Århus Firma Sports 2. herrer Esbjerg Sharks 3. ÅFS har i denne sæson fra start lagt sig i spidsen af turneringen med 3 point foran dagens modstandere, og det århusianske hold forventer også en sejr denne weekend. Med en 13-1 sejr over Bjerre 2000 sidste søndag er Århus Firma Sports 2. herre opsatte på at holde den gode kurs.

Kl. 18.00 tager Århus Firma Sports 1. herrer imod Esbjerg Sharks 2. Også i denne division har ÅFS markeret sig kraftigt ved at indtage 1. pladsen fra turneringsstart, og dette ikke kun med floorball i topklasse men også med en utrolig flot målscore. Søndagens kamp bliver specielt spændende, da 1. holdets trænere har måtte lave et par omrokeringer i de ellers velspillende kæder. 1. kædens center Lars Erik Bartels, der har haft en god sæsonstart, har pådraget sig 3 brud på kravebenet, der desværre for Lars Erik og holdet medfører en længere skadespause. Hvordan holdopstillingen ser ud søndag har træner William Ehmsen denne kommentar til: “vi offentligør holdopstillingen 1 time før kampstart – I får svaret der”.

Alt i alt er der lagt op til en dag med spændende kampe for de 3 århusianske hold.

Underholdning og publikumspræmier.
Hjemmebaneansvarlige Jacob Jensen lover, at der også er lidt godt til publikum mellem de 3 kampe. “Vi skal lave lidt skæg og ballade – og uddele nogle publikumspræmier”, udtaler Jacob, der har stor erfaring med at blande floorball med kreativitet. Jacob Jensen stod sidste år for det succésfulde rekordforsøg i Århus Firma Sport – Floorball i 2000 minutter.

Århus Firma Sport byder velkommen til floorballsøndag den 4. november 2001 kl. 14.00.
Hovedsponsor af dagens kampe og publikumspræmier er DINSPORT.

Skriv et svar