Topkamp i ÅFS Centret fredag kl. 20

Fredag kl. 20 tager ÅFS imod damerne fra Frederikshavn Bulldog til UMBRO-liga topkamp. Bulldogs har indtil videre været ganske suveræne og har efter 5 kampe, 5 sejre og en målscore på 58-5. Samtidig ydede holdet en rimelig indsats ved Euro Floorball Cuppen tilbage i oktober måned. Kampen bliver således meget svær for hjemmeholdet og seneste opgør endte med en 17-0 sejr til Bulldogs. Siden har ÅFS dog lagt mange gode timer i træningslokalerne og samtidig vundet 4 ligakampe på stribe. Trænerteamet har således ikke et urealistisk håb om forbedring og det er da også her fokus skal lægges:

”Vi skal i første omgang vise at resultatet i sidste møde var en fejltagelse og udtryk for en regulær offday. Vi skal prøve og holde kampen lige så længe som muligt og så se om vores større bredde giver et fysisk overskud de sidste 10 minutter.”

Samtidig skal ÅFS til at omsætte det gode spil og de mange chancer til flere mål. Om det siger Lars Erik: ”Vi skaber masser af chancer. F.eks. havde vi I vores sidste kamp langt over 60 afslutninger og masser af 100-pct. chancer og scorer alligevel kun 6 mål. Vi skal være mere skarpe i dag hvis det skal lykkes at hive en sejr.”

Det skal således blive spændende at se hvor ÅFS står og om de er kommet tættere på topholdet i løbet af de sidste 2 mdr. Kampen som spilles kl. 20 og dømmes af Ole Nielsen og Carsten Hedegaard. Kom og støt op om hjemmeholdet – vel mødt!

Skriv et svar