Topopgør i 2. division.

Den 12. oktober mødte Sønderborg op i ÅFS for at spille mod ÅFS3, der ligesom Sønderborg havde maksimumpoint inden dagens kamp. Sønderborg havde sidste år et hold i 1. division, men valgte at trække det efter at have mistet mange rutinerede spillere. Holdet er dog stadig stærkt og må regnes som favoritter til at rykke op i 1. division.

Cheftræner Borg havde i dagene op til kampen kunnet se sin trup svinde ind, idet en målmand og to markspillere måtte melde afbud i sidste øjeblik. Resultatet af dette blev, at ÅFS tog imod sønderjyderne med blot 7 markspillere og en ikke overlykkelig træner i målet (for første, eneste, og sidste gang i denne sæson).

Det blev dog hjemmeholdet, som kom bedst fra start, idet den sønderjyske målmand efter blot et par minutter måtte hente bolden ud af netmaskerne. Vikingerne fra Sønderborg fik imidlertid hurtigt indhentet det tabte på et par skud fra distancen. Målfesten fortsatte perioden ud, og holdene kunne gå til pause med en 6-3 føring til Sønderborg.

I 2. periode blev der lukket bedre af for de skudstærke vikinger, som til gengæld også fik bedre styr på forsvaret. Et enkelt sønderborgensisk mål blev det dog til, da et langskud via en ÅFS-fod endte i netmaskerne.

Trætheden begyndte efterhånden at melde sig hos ÅFS3, hvilket kunne ses, både i forsvaret og i angrebet. I forsvaret blev der igen mere plads til Sønderborg, som i 3. periode kunne genoptage målfesten fra 1. periode med en række hurtige scoringer. I angrebet var der ikke så meget luft tilbage i wingerne, hvilket besværliggjorde opspillet. Det blev dog stadig til nogle glimrende angreb og to mål, inden Sønderborg (meget) kort før tid scorede til 5-14, kampens slutresultat.

Selvom Sønderborgs sejr var fortjent vidner ÅFS' 5 mål om, at holdet til tider spillede ganske godt – i de to foregående kampe er der kun gået 3 mål ind i Sønderborgs mål. Når energien var der havde holdet nogle ganske gode angreb, og Martin Steffensen fik vist, at han stadig er skarp. Under omstændighederne et acceptabelt resultat. Undertegnede holder fast i påstanden om, at vi på en god dag kan slå alle hold i divisionen.

Skriv et svar